Yo The Real Отговорено Декември 17, 2011 Отговорено Декември 17, 2011 Много се кефя на начина на свирене и композиране на The Edge от U2, но за съжаление нямам такива идеи като него. Цитирай
Борис Отговорено Декември 17, 2011 Отговорено Декември 17, 2011 Аз пък ще кажа Chuck Schuldiner!Страшен китарист 1 Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 18, 2011 Отговорено Декември 18, 2011 Д'еа, понеже 'сичките го рабирате, да ви споменем отново за Бате Роко, А? Цитирай
Oslo Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 На първо място - Господин Цветан Недялков На Второ място - Господин Zakk Wlyde На Трето място - Господин Dimebag Darrell # 4 Tom Morello # 5 Buckethead # 6 Richard Z. Kruspe # 7 Jake E. Lee # 8 Dan Donegan # 9 Gus G # 10 Emppu vuorinen Цитирай
Лими Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 (Редактирано) Пак Редактирано Февруари 11, 2012 от Лими 1 Цитирай
crazy_train Отговорено Февруари 12, 2012 Отговорено Февруари 12, 2012 Kirk Hammett,Saul Hudson(slash),,Jimi Hendrix,Brian May,Michael Weikath и James Hetfield само че единствено когато свири на акустична Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 Нещо различно от Слаш и Хамет http://www.youtube.com/watch?v=gCwW3GCwpNE&feature=related 6 Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 И мен мноо ме радва гутрито! Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 Техниката на Гътри направо плаши!! 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 (Редактирано) Отвратително е чак Не съм чувал по-техничен китарист. А точно на цялата тази серия лафове (с йероглифите) се вижда и чува много добре. Ей това не е за хора със слаби сърца http://www.youtube.com/watch?v=Ovbo9yHwgoM&feature=related Редактирано Февруари 13, 2012 от bluelemon Цитирай
emosms Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 впечатлен, повлиян от> джимарата zappa srv, johny lang - тяхната жица, техния фиилинг, стиви рей повече като китарист, ленг като вокал повече кефи yngwie - отдавна ми е станал суууууупер досаден, но great респект за всичко! vai и сатриани, по едно време мислих че господ е стив вай. но освен техниката им и разбира се всичко което са направили, лъха досада и изчерпване и то много яко. dimebag darrel и много други рок и метал китаристи --- alex scholnick (testament) - може би когато му чух едно две неща само, ме светна, че рока и блуса са.... ограничени --- сега зарибен> "БАТ" МЕТАНИ - вълшебен човек скофиилд - колкото много ме кефи, едновременно толкова и не мога да му понасям много неща и част от стила, но е КУЛТОВ скот хендерсон - total beast --- тези се сещам, те са и популярни имена може да се каже 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 (Редактирано) Имам въпрос - разбира се всичко е строго персонално, аз също се кефя на такива "guitar rape"-ове както обичат да се изразяват много хора, но тези неща не са ли ви малко... трудни за ежедневно слушане? Става дума за Guthrie. (Впрочем, ако някой знае за какво става дума, към 1:10 много звучи като Nyan Cat, една от най-известните глупости в нета. ) @Emosms, няма ограничена музика/стил, има ограничени музиканти. И ми се струва, че има много повече такива в метъла. Но не е нужно да ми отговаряш, защото ще стане спор и спам в темата. Е, и за да не е тотален спам, определено мога да сложа Keith Richards към любимците си вече. Определено беше нещо различно за мен след като се поотказах от метъла (или търсене на ново в него). Редактирано Февруари 13, 2012 от Yo The Real Цитирай
elsanto Отговорено Февруари 13, 2012 Отговорено Февруари 13, 2012 Meegs Rascon от Coal Chamber и Wes Borland от Limp Bizkit. Гениални китаристи според мен,но и адски неоценени.... Цитирай
Recommended Posts