Nevermore Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 yanik gear Този пък кой е? И защо имената, които си посочил са с малки букви? Цитирай
jocker Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Michael Angelo Batio. този според мен е направо бог, не мисля че съм чувал и виждал някой да свири по-добре. Аз този батйо за пръб път го виждам и чувам, ама малко като клоун ми стои, по би му отивало да свири на манежа, а не на сцена. А като се кефиш на китаристи Спиидфайъри- виж Майкъл Ромео, намират се негови уроци из нета! Цитирай
MrDeath Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Ами за Ингви няма кво да се говори той не се брои за китарист той се брои за дядо боже иначе Джо Стъмп той е малко нещо като Ингви че и на визия просто пича не скрива че му е фен за инфо само свири в холихел и рейн ъф терър и ся вече баналностите Карл Логан само 2-3 го споменават обаче пича си заслужава в Меноуор свири леснотии обаче какво може по принцип не е истина и естествено идва ред на всенародния любимец кирката амет 6 без 10 той свири квото свири ама винаги се хили и ме омазва просто Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Карлос Сантана , Петруци , Сатриани , Деив мустеин , Кърк , Яник ,- с една дума много са Цитирай
Redefine Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Редактирано Януари 8, 2008 от Redefine Цитирай
Vinnie-Is-God Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Vinnie Moore, Yngwie Malmsteen, Tony MacAlpine, Randy Rhoads, Ritchie Blackmore, Luca Turilli, John Petrucci. Това са абсолютно най-любимите ми и без чиято музика живота би бил доста гадно нещо. Има и още доста например: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Slash, Zakk Wylde, Tom Morello, John Frusciante... Но това като, че ли са ми най-любимите :] Цитирай
El`ToRo Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Ace Frehley , Kirk Hammet , James Hetfield , Gary Moore , Slash Цитирай
DorothyClaux Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 John 5 -Marilyn Manson,Angus Young- AC/DC,Tony Iommi-Black Sabbath,Nick Cave-Nick Cave And The Badseeds Цитирай
House_91 Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 RITCHIE BLACKMORE RLZ!!!!! НЯМА ПО ДОБЪР ОТ НЕГО!!!! Цитирай
Azwraith Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Наскоро много съм впечетлен от Zakk Wylde и просто тоя човек ми изпълва дущата! Цитирай
Super_4u6ka_Kitarist Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 На мен лично ми повлияха Zakk Wylde и Dimebag Darrel (лека му пръст). Цитирай
LucaTurilli Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 НЕ СЕ КАРАЙТЕ НАЙ-ДОБРИЯ Е LUCA TURILLI ИТАЛИАНЕЦА! Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) Споменах ли Izzy Stradlin? Той ми е любимия китарист и смятам ,че е много добър ритъм китарист.За съжаление никога не съм го чувал да свири соло Редактирано Януари 30, 2008 от CursedSoul Цитирай
Recommended Posts