Jump to content
Българският форум за музиканти

El`ToRo

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

El`ToRo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Незнам и аз какво искам .Ходиш до Враца пича имаше само един барабан на Mapex за 250 лв и ми каза ,че бил много добъри. Също ми каза да съм си взел направо нови барабани защото като взема 2-ра ръка трябвало да сменям кожи и щяло да си излезе пара . Вие кажете кво мислите в смисъл не искам да си взема целия сет и после да се окаже че съм се прецакал . ????
  2. Да де ама аз искам примерно да си взема едно барабанче да си дрънкам ,защото съм в блок и ми е рано за цял комплект . Колкото и тъпо да звучи с майка ми няма да можем да се разбереме.Трябва бавно и славно да започна.
  3. Искам да свиря на барабани , но вече свиря на китара така че не мога да хвърля мнаго пари. Утре ще пътувам до Враца там има един музикален магазин и ще си купя палки и мисля ,че продаваха някакъв солов барабан (ако така се нарича) ,но нямам представа каква марка е . Какво бихте ме посъветвали така като един абсолютно начинаещ ? ??? - даже незнам как се настройват барабани един познат ще ми помогне да го настроя и да питам после към този барабан ще мога ли да добавя фус , чинели , каса , защото нямам много кинти ,а и незнам какво правя просто много ми се свири на барабани и искам да стана добър ??? (Незнам как се наричат частите в един комлект барабани така че може да съм объркал някой термин)
  4. Metallica - Whiplash Megadeth - Peace sells Megadeth - Symphony of destruction Metallica - For whom the bell tools Metallica - Master of Puppets Bullet For My Valentine - Waking The Demon
  5. Е то е ясно ,че трябва да се ходи до София , ама при кой да ида нямам представа . Предложения ?
  6. Имам проблем с китарата като свиря на S-AMP (nikifena) . Много шуми особено при учителя ми , като го включа в системата му направо не се трае . Пробвах и с друга китара и не е от s-amp-а . Даскала предложи да ида до лютиер ,но в Монтана няма такива екстри . Ако има някакво по-лесно решение кажете , ако няма -София.
  7. Според мин най-добри на шиб*ния конкурс бяха The Strunes много добро шоу прай вокалчто пък и песните горе долу мязаха, абе напрао си бяха екстра в сравнение с другите групи .
  8. Ако имах възможност да видя някои китаристи бих събрал Слаш , Пол Стенли , Ларс ( барабани да има) и Джеймс . Ще е много яко да ме научат на нещо и Хетфилд да даде тва ESP signature серията да я пробвам
  9. Аз сега съм с Behringer 15w и искам нещо по силно с което да карам години напред и Рандала май ще е отговора като гледах кавъра на Canibal corpse се изкефих а пък като си взема и новата китара ще става орание.
  10. Мерси много помогна ми ама на снимката е Randall RG75 G2 а в youtube в описанието пише RG75 G3 кое от двете ? И все пак няма значение ще пробвам рандала хареса ми много защото обичам да свиря песни с тежки рифове .
  11. Мойте перца си ги правя от едни малки тефтерчета на Мтел много добри перца стават
  12. El`ToRo

    Магазин ва Esp

    Sorry че пускам тема ама търсачката нещо не работеше . Като провера кви китари има ще дам малко инфо
  13. El`ToRo

    Магазин ва Esp

    Къде софия се продават китари ESP , но до не е примерно само една китара в магазина а да има няколко модела . Скоро ще патувам до софия и искам да знам къде точно се намира . Мерси предварително .
  14. Това че съм отвикнал да свиря на акустична е вярно . Мойта китара е с метални струни а на учителя ми пластмасови , но все пак толкова пък да трябва да натискам тия струни че да извадя някакъв приличен звук ... Аз дадох китарата на едни познати които свирят от 5-6 години (както споменах горе) и те ми казаха , че много трудно се свири , а техните кухарки също са с метални струни .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.