Pandemonium Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 ^Absolutelly agree По-скоро Ханеман, отколкото Кинг. Все пак той стои зад повечето неща на Слеър и определено е по-добрият (според мен) от двамата По темата : Chuck Schuldiner, Ritchie Blackmore, Tommy Iomi, Paco De Lusia, Mille Petrozza, Jeff Hanneman и колкото и да ви учуди(защото са малко хората харесващи български китаристи) - Васко Първановски. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Jeff & Kerry са кильр тандем - и по добре да не ги делим всички разбраха класацията ми за латино китаристи ( за неразбралите - винаги има и такива - Сантана-нумеро уно, Меола-нумеро дуе) за бьлгарски китаристи - имаме 2 теми една моя - дето не е актуализирана от много отдавана - и беше в говорилнята и една при раздел китара отиди на една от 2- те или тук - ако смяташ, че е на чак такова световно ниво и сподели кой е Васко Първановски? (аз наистина за пьрви пьт чувам това име) Цитирай
Pandemonium Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Имаш ЛС. П.С. Не иде реч за чак такова световно ниво. Става въпрос за любими китаристи какъвто е той за мен.Пък дали е велик, аз не се наемам да кажа, тъй като нямам право да оценявам хора, постигнали повече от мен. Цитирай
vane Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 (Редактирано) Не успях да изчета всички имена, обаче аз като човек, който не съм китарист слагам - BRIAN MAY - не го видях никъде(докъдето гледах в темата) - такъв човек рядко се намира, а пък за китарист - честно казано - не знам. Той е изключително скромен - не е краен егоцентрик, успява да се впише в една от най-великите групи и това според мен е най-невероятният китарист групар(сигурно ще ме оспорят, но аз така смятам). Стила му не можеш да го сбъркаш - изкючително добре работи върху ефектите си, свири на клавир, свири доста добре и на акустична китара, прави невероятни неща на електрическата китара и е най-цялостният музикант, който съм чувал, освен това сам си е създал инструмента. В солата му има безкрайна енергия. Той не е най-добрия рок, метал, jazz, progresive китарист, той излиза извън тези рамки - събира всичко това заедно. Еми това е Иначе Jimie Hendrix e ......... абе всички почти класации го посочват за най-големия. И третия човек е David Gillmoure - изключителен - не заради скоростта, а заради силата - всеки тон е на мястото си. Jimmy Page Satriani Eric Clapton Mark Knopfler също е доста подценяван Santana и ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ Редактирано Ноември 8, 2006 от vane Цитирай
flatko Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Аз пък сега съм на вълна Smooth Джаз и най-много се кефя на Ronny Jordan. Тоя човек е гениален китарист, и макар че има завидна техника, не парадира с нея, просто си прай музика. Цитирай
Mladen Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Не успях да изчета всички имена, обаче аз като човек, който не съм китарист слагам - BRIAN MAY - не го видях никъде(докъдето гледах в темата) - такъв човек рядко се намира, а пък за китарист - честно казано - не знам. Той е изключително скромен - не е краен егоцентрик, успява да се впише в една от най-великите групи и това според мен е най-невероятният китарист групар(сигурно ще ме оспорят, но аз така смятам). Стила му не можеш да го сбъркаш - изкючително добре работи върху ефектите си, свири на клавир, свири доста добре и на акустична китара, прави невероятни неща на електрическата китара и е най-цялостният музикант, който съм чувал, освен това сам си е създал инструмента. В солата му има безкрайна енергия. Той не е най-добрия рок, метал, jazz, progresive китарист, той излиза извън тези рамки - събира всичко това заедно.Еми това е Иначе Jimie Hendrix e ......... абе всички почти класации го посочват за най-големия. И третия човек е David Gillmoure - изключителен - не заради скоростта, а заради силата - всеки тон е на мястото си. Jimmy Page Satriani Eric Clapton Mark Knopfler също е доста подценяван Santana и ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ То4но така.Браво,но Queen като групая напражо си е ееее...... майката.Страшни музиканти.!!! Цитирай
Strungout Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Greg Howe, Васил Харизанов, Tony MacAlpine, Allan Holdsworth, Brett Garsed, Tymon Kruidenier, Paul Masvidal, Santiago Dobles Цитирай
rockfan Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 (Редактирано) Точно щях да питам какво мислите за Слаш?... (от третата иконка - второто човече ) Редактирано Ноември 18, 2006 от rockfan Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Всеки има право на свое мнение.....аз лично хич не го харесвам както и музиката на Guns Цитирай
Chefo Отговорено Ноември 23, 2006 Отговорено Ноември 23, 2006 (Редактирано) Axel Rudi Pell rocks-мен ме кефи тоз човек... Иначе Хендикс е Човека! Редактирано Ноември 23, 2006 от Chefo Цитирай
kirilp Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Джими Хендрикс - без коментар Ричи Блекмор - заради чувството с което свири всеки тон Брайън Мей - уникален по свой начин Джо Сатраяни - просто ме кефи Стив Вай - тоя е направо нечовек Джон Петручи - свири раздвижени и мелодични неща без да се натрапва с нищо Ингви Малмстийн - най-любим ми е. Въпреки че в почти всяко соло свири едни и същи неща. Много мелодия има дори и в бързите му сола Марти Фрийдман - по много странен начин само бута струните с перцето, а солата са му наистина супер Чък Шулдинър - ебаси пича честно е бил тоя! Майкъл Шенкер - супер просто, гениален Марк Кнопфлер - не може да го сбъркам с никой друг Джон Норъм - има много хляб в него Стив Морз - също гении Сашо Мариновски - български китарист от световна класа За сега толкова! Редактирано Ноември 24, 2006 от kirilp Цитирай
Blackie Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 C.C. De Ville от Poison really kick ass между другото на прослушването за китарист на групата се състезавали той и Slash и познайте кого избрали? Цитирай
Janick_Gers Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Мдам, много от китаристите, които избоихте са доста добри и са едни и от моите любимци, но мисля, че и Dave Murrey от Мейдън също е доста добър...... та го посочвам и него Цитирай
AcousticGuitar Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 Доста е странно, че никой не спомена Kirk Hammett. Както и моят любимец Daron Malakian от System of a Down :guitar: Цитирай
Recommended Posts