Svanio Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 А това е моят любим китарист WTF?!?!?! Еб*ти якото!!!! Жив и здрав бе!!! Много ме зарадва, напомня ми на мен в 3-4 клас когато свирих сичко, с което ми се занимава, на Iron Maiden на пианото Много яко, много яко 'лапе Като порасне си представям като се засечем с китари как ще ме здухва хаха. Отново - много яко! Евала Цитирай
Svanio Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Да почна хронологично:Dave Murray (Iron Maiden) Slash (GNR) Adrian Smith (но с Брус Дикинсън и в Psycho Motel, не и в Мейдън ) Thomas Baptista Morello (RATM) Buckethead (aka Death Cube K) Китариста на Secret Chiefs 3(не му помня името) Бас вуйчовци: Steve Harris (любимият ми музикант) Флий (RHCP) Лес Клейпъл (Primus, C2B3 и др.) За всички фенове на тия вуйчовци По-здрави Нищо против другите де Олелеле.... Много ме е срам (пред мен) Забравих слабо казано един от най-великите за мен - KFC (Kurt Fuckin' Cobain) Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Я да поизтупаме комшото от прахта - Цитирай
max1 Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Най - много ми повлияха : 1. Angus Young (AC/DC) 2. Slash (GNR) 3. Matthias Jabs (Scorpions) 4. Kirk Hammett (Metallica) Има и много още, но... толкова стигат. Цитирай
Tozi Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 1.алекси2.кърк 3.стив вай абе много са ама най- добрия съм аз Само така! Цитирай
blago9696 Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Kirk Hammett Kurt Cobain Steve Vai има и още Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Не знам дали съм споменавал, но в момента един от фаворитите ми определено е Steve Howe...Гениален е Цитирай
Arcturus666 Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Jason Becker Joey Taffola Dave Martone Цитирай
noflip Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 (Редактирано) снощи с компанията си спомнихме един китарист, който бях позабравил заради статуса, който придоби групата му - Mr. Wes Borland. много хора няма да се съгласят с мен сигурно, но Лимп Бизкит имат страхотни песни ( съответно не-комерсиалните им песни от първите 3 албума с малко изключения), а самия Уес жесток китарист със страшни рифове. аз като фен на ритъм китарата не мога да не го уважавам. най-малкото човека си е изградил стил. Редактирано Април 16, 2010 от noflip Цитирай
FrOm ThE InSiDe Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 хей ами Джо Сатриани??? защо никой не го споменава(не съм гледал страниците назад но все пак...) Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 (Редактирано) Мен пък напоследък взе много да ме кефи Grant Green. Изобщо много се запалих по джаз китаристите - и Бенсън ме кефи, и Барни Кесъл (даже сега на годишния изпит ще свиря неговата пиеса "Brazilian Beat"), Джо Пас , Монтгомъри също... Голяма мисъл има във всичко, което свирят тези хора, едно излишно тонче няма в свиренето им. Искам и аз така някой ден Редактирано Април 17, 2010 от Vasil Pavlov Цитирай
Darki Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Al Di Meola, Jimmy Page, Chuck Loeb, Norman Brown, Russ Freeman, Peter White, Craig Chaquico, Chieli Minucci, Grant Geissman и още една дузина казано накратко Цитирай
Recommended Posts