Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Michael Romeo за мен е един от първите (честно казано не мога да повярвам, че не е споменаван досега или дори да е, е прекалено малко). Не само, че не отстъпва по виртуозност на хората, които си поставят това нещо за цел и парадират с него ( Малмстийн-подобните китаристи) , но и успява да подчини таланта и егото си в общата композиция на бандата. А бандата между другото прави доста сложна музика, но без да изпада в досадности като ДТ. Като добавим това, че е основен създател на музиката им и изцяло записва и продуцира някои от албумите в собственото си студио...работата е повече от впечатляваща.

Редактирано от Yves
Отговорено

^Изключително много ме дивее солото му в Dawn Of A Million Souls на Ayreon. Само дето много ми напомня на стила на Малмстийн.

Отговорено

^ Ако имаш предвид арпежите...явно е неустоимо за всеки, които може да ги прави ;) Наистина ги включва доста в песните, но като че ли не са някаква градивна част на солата, а по-скоро заемат голяма част от многото прелюдии, които има в дългите им песни. Наистина тва е единственото, което не харесвам в стила му. Обаче като му чуеш рифовете и му прощаваш веднага :D Като привърженик на по-мейнстрийм метъл, отколкото на разни алтернативни неща, смятам, че в последния Paradise Lost направо е надминал себе си :hysterical:

Отговорено (Редактирано)

Бах много са: Джеф Бек, Джими Пейдж, Хендреикс, Пат Метени, Зак Уайлд, Кърк Хамет и др. П.С. Ингви Малмстийн и Ричи Блекмор забравих :recourse:

Редактирано от spineless
Отговорено

Известен още и като Ричи БлЯкмор муахахахаха! :drummer:

В интерес на истината Ричи Блекмор ми беше любим китарист дълго време (цялото ми тийнейджърство).

Друг е въпроса, че мъжа пубертета никога не го пуска ама... :hysterical:

Отговорено

А това пък са най- големите китаристи, според читателите на Тайм:

01. Jimi Hendrix

02. Slash

03. B.B. King

04. Keith Richards

05. Eric Clapton

06. Jimmy Page

07. Chuck Berry

08. Les Paul

09. Yngwie Malmsteen

10. Prince

Отговорено
  Leomen написа:
Любими те ми китаристи тук

ти какъв бан трябва да изядеш... :lol:

по темата - Ричи Блекмур, Джими Пейдж, Джими Хендрикс..