рахата Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Това Carvin-че изглежда чудно!А кажете сега защо направихте нашия модератор Бейби Томас барабанист? Цитирай
Fashion Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) ^ Амчи ,нали трябва да даде път на по-младите китаристи. Редактирано Март 24, 2010 от Fashion Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Ааааааааааааа...Ще те убия! Най-неблагородно ти завиждам! Евала (bow) ... Хайде ше сложа снимка да не съм офтопик... http://i169.photobucket.com/albums/u217/Sk...ionismyprof.jpg Fashion Beatles пред Ретро Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 (Редактирано) Малко от снощи с Тимо: Тук май ще се "лъжем" нещо... Я, сега, да си "премерим" грифовете и да видим на кой първи ще му свърши Този акорд не помня да съм го свирил... Май скоро ще свършва парчето: И почти е пред своя край... Редактирано Април 3, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Не е точно снимка, но кратко видео. Малката ни панта, Ева, учи нотите<_> ЦЪК Цитирай
Smokejack Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Лелееее...къде пък го набара Дъг?Давам си левия ташак за снимка с него... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 То затова вече Ниньо не е като всички мъже... Никифена, що не избра някоя по-музикална скаличка, нещо Еф Шарп... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 ^ Ами, Цецо, познанията ми по музика са ограничени само до тук. Научих Ева на това което знам Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 ^ Ми никоя ... Помоли ме Дъг - вика: - Дака, ае ела да се снимаме, че кога ще се видим после )))) И тъй ... Цитирай
Recommended Posts