рахата Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 (Редактирано) Еее Рахат ти фри стайлър ли си? Яко! И язе умрем за ски! По-скоро фрийрайдър Ще трябва да си спретнем някое каране,а после и да ми покажеш някоя "хватка" на китарата Crimson,карам от малък.Започнах на около 4,после имах пауза между 5-ти и 11-и клас.След това не съм пропускал сезон до сега.А вече съм си на годинки IgniteAll,харни са,ама и на цената на добър усилвател Тежко ме разориха този сезон,но иначе са фантастични!Няма такова пливане у длибокото,а и заради рокера се въртят ултра лесно!Благодаря за пожеланията! Редактирано Март 2, 2010 от рахата Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Открих една стара снимка със Слав де Хрен (2/9-ти) - казва се "Пънк етюд за бас в Ми": Цитирай
Tozi Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) Еее Рахат ти фри стайлър ли си? Яко! И язе умрем за ски! По-скоро фрийрайдър Ще трябва да си спретнем някое каране,а после и да ми покажеш някоя "хватка" на китарата То китарата е като ските - най-големия майсторлък е да можеш да правиш плавни завои а не да се спускаш със скоростта на светлината право надолу (пък и може да се утрепеш така хихи). IgniteAll,харни са,ама и на цената на добър усилвател Аве тея ски наистина ли са около 3-5000 евро ? Редактирано Март 4, 2010 от Tozi Цитирай
fildi Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 ^^ Открих една стара снимка със Слав де Хрен (2/9-ти) - казва се "Пънк етюд за бас в Ми": Колега, не Ви ли е страх да скъсате някоя струна така??? Цитирай
рахата Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 Разбира се,че не са толкова скъпи-не са със Сваровски по тях и не пише върху им Порше! На цената на една нова глава V3 на Carvin са или на нещо по-хубаво,но на старо. Иначе скоростта си ми е в кръвта,но напоследък я практикувам само по пистите,когато няма хора.Много е травматично да изправям улеи-достатъчно съм го правил като младеж ,а и вече съм на възраст,в която се възстановявам по-бавно и предпочитам да се наслаждавам на карането още много годинки пред няколкото капки адреналин,които мога да получа от ситуации,върху които нямам голям контрол. Ето една горска от миналата година: Цитирай
JD Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 @Babyface Bob - Ноу комент, дюд И от мен една снимчица: Цитирай
bulby Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 ^ Нино, кога ще пускаш пак коса бе братле? Цитирай
JD Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 ^Като започне да побелява по-сериозно (живи и здрави) и ще съм нещо м/у лудия професор и Джими Пейдж (което си е същото) Цитирай
Tozi Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Ахаа .... Вече новата китарка е в експлоатация. Усилвателче Богнер ли виждам или ми се струва? Рокендролист костюмарка - класи класи! Цитирай
kolio_k Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Ахаа .... Вече новата китарка е в експлоатация. Усилвателче Богнер ли виждам или ми се струва? Рокендролист костюмарка - класи класи! Да, новата китара е супер. Иначе амапа е Traynor YCV40WR, напоследък свиря с него, защото има много готин чист канал. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 (Редактирано) Със закъснение и в неправилната тема но поздрави за китарата! Чух някои неща, невероятно добре звучи а и е извадила късмет със страхотен свирач. БДУ тоя амп го пробвах преди 2 седмици в Германия и супер ме израдва (пък и цената си беше съвсем ОК) ама не можах да измисля как да го пренеса Редактирано Март 18, 2010 от daniel.hristov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Една от участието ни в Русе Рок Уикенд 2010, който се проведе събота и неделя: И малко преди това с eL_NinYo: P.S. Свръх много благодарности на Ненчо, че ми даде да опъна кожите на тези вълшебни барабани. Цитирай
vanboy Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Басиста само с главата и кубето ли се озвучава или се е вързал и към останалите ...там..сателити и уредби? п.п. Всъщност сега като се загледах май не се е включил там.. Редактирано Март 24, 2010 от vanboy Цитирай
Recommended Posts