rudibass Отговорено Май 24, 2012 Share Отговорено Май 24, 2012 (Редактирано) Е това не съм се надявал да стане никога....По някаква случайност мен в Гренландско списание...хахахаха..А пиквалейто си върти накъдето си иска тея снимки Редактирано Май 24, 2012 от rudibass 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Май 24, 2012 Share Отговорено Май 24, 2012 Хахахаха ... от къде я извади тая коса бре адаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Май 24, 2012 Share Отговорено Май 24, 2012 Славата му обикаля света независимо от него! Бат' Гошо, на кое списание отпред ще се появиш с новата гега? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 24, 2012 Share Отговорено Май 24, 2012 Мисля да ме интервюират, с мнение за наскоро състоялия се народен овцевъдски събор и фотосесия в списание ' Овчарят днес'. Имам какво да кажа за популацията на Плевенска черноглава млечна овца... След това разшитено интервю-автобиография в Струмска слава ,как съм допринесъл за Рок енд Рол живота във Вход А на 49-ти блок в Кюстендил ...А Гога ...косата си е мойта ама с червен перчем ..Бех като покемон хахахахаха 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Май 26, 2012 Share Отговорено Май 26, 2012 Хайде и аз да се боцна тук : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Май 26, 2012 Share Отговорено Май 26, 2012 Тук свиря с един много добър барабанист! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Май 26, 2012 Share Отговорено Май 26, 2012 Ама не е излязъл на снимката . Добрият Барабанист имам предвид Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 27, 2012 Share Отговорено Май 27, 2012 Kак бе, е го Бай Цецо в заден план, концентриран до краен предел .Явно се свири нещо на Liquid Tension.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Май 27, 2012 Share Отговорено Май 27, 2012 Да ве ,от китарист стана барабанист ... ,май по неволя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Юни 7, 2012 Share Отговорено Юни 7, 2012 Вчера имах удоволствието да слушам и да се снимам с Хуан Себастиан Гарсия-Ерерос ...Жесток нечовешки басист ..свирил е с Джей Ло К. Агилера, Елтън Джон, и се някви такива звезди хехехе..Размаза ме момчето от свитене...Странно... говореше Немски... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 Размазаната десна кунка е от откаченото клептънско вибрато,демек,палеца не опира в грифа,Маршъла зад мен е на 3,което не попречи на оТзвучителя да крещи посред свирнята да се намаля,май имаше тема за отзвучителите,но нема ли кой да ги просвети ,че лампата ако не мине 2-3 не отпушва и не звучи и не е вариант да те вдигнат в монитора,защото китара и амп са една система,фийдбек и т.н. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 Всеки лампов Маршал трябва да е на 5-6 мин., за да звучи жизнерадостно, иначе звучи тъжно. Така е то и така ще бъде. Решението за оТзвучителите е: 1. http://www.clearsonic.com/assets/A3-3_new.jpg 2. -10/-15/-20dB копчето на пулта, намира се около потенциометъра за входното ниво..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 Каката отзад да не е певица ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 Не,бе,сложили пулта да 10 метра от сцената и се опитват да изкарат звук като от домашна уредба,като си говорим даже да не викаме - тихичко,и кабинета като е точно срещу оТзвучителя му бърка в здравето както се казва,има стара приказка - това е усилвател,не намалител - дигай микрофоните и прави мощен рок саунд,писна ми от тия келеши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2012 Share Отговорено Юни 13, 2012 (Редактирано) Каката отзад да не е певица ? Не я ли познаваш,Мери - тя е професионална певица и пее убийствено,основно рокендрол,джаз и такива музики..едит - това че е блондинка не я прави тъпа,много весела и забавна жена е,поне от 20 години се познаваме. Редактирано Юни 13, 2012 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts