Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Стига с тия РМ бележки, бе! Тъкмо взе да става интересно... :green: Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 то се е видяло, че темата върви напред - имате ли отзиви за работата на Данаил Данаилов (София) ??????? Ако става дума за един човечец, който е много запален по една сектантска църква, аз го знам и съм си оправял две китари при него... Той пред мен строши парче от мандолината на негов клиент, оставена там за ремонт, а и моите китари ама никак не бяха ОК, но тогава нямаше пари за нови и сътоветно трябваше старите да се оправят някак. Едната китара е в кофата, другата я подарих на приятел, тя ми беше особено скъпа въпреки шума който даваше след ремонта при него. Видях правени китари от него и бих казал, че бяха много скъпи и имаха по една ваденка In God We Trust, което не искам да е така... Много дърводелски ми изглеждаха нещата му. Това е изцяло мое мнение!!! Не искам да правя грешна реклама ако не е той, но име като това не се забравя. Ако е този за когото мисля, ателието му е срещу една църква по посока на Банишора. Ако не е същия човек извинявам се веднагически, но ако е този, аз няма да стъпя там... ИСКАМ КИТАРИТЕ СИ ЦЕЛИ! Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Пакмана е добар да знаете!! Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Моля ви, дайте телефона на Диката на всеогледание! Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Моля ви, дайте телефона на Диката на всеогледание! Айде да не публикувате нечий номер на "всеогледание" без негово знание и съгласие... Цитирай
explorer Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 И аз да запитам тук нещо подобно, значи трябва ми някой да ми пооправи един страт - доста е шумен (има брум) - да видим какво може да се направи, освен това искам да ми понагласи нъта ако трябва и да интонира правилно китарата. Но искам човек, който наистина да разбира от такива работи - много китари да са му минали през ръцете, и да е в София. Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Моля ви, дайте телефона на Диката на всеогледание! Айде да не публикувате нечий номер на "всеогледание" без негово знание и съгласие... Абе ти адвокат ли си му на Диката, що ли? К'во ти пречи на тебе? Нали така човека ще има и повече клиенти? Аман от толкова новоизлюпени юзърчета дето се врат навсякъде където им е и където не им е работата! Айде ако някой знае номера да го пусне на ПМ поне! Цитирай
Ziggy Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 аре по-спокойно, а? дарк скайуокър е в бг-интернет пространството от доста преди теб, и има изградено име, така че лафчетата със новоизлюпванията и прочие са инфантилно неадекватни. освен това си последния, който казва на кой къде му е работата. едно е да поискаш номера на диката на пм, съвсем друго е да искаш нечии номер да се публикува ПУБЛИЧНО пред 1000 души, схващаш ли? ти как би реагирал ако ти публикуват номера по такъв начин? Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Хе-хе, поредния адвокат.. Ако наистина имате нещо общо с тоя Диката и толкова ви е мило да не му стане публично достъпен номера, бъдете така добри (или добър? ) да ми дадете номера поне на ПМ, а ако го нямате, не пълнете форума с глупости, моля! Нито ме интересува кой от вас/теб от кога е в интернет пространството, нито къде му е работата, нито колко му е голяма пишката..! Искам да си свърша работа и мисля, че ще е полезно и за други хора ако тоя номер го има, така че да не се налага всеки път някой да пита. И мисля, че и за самия Дика ще е полезно - едно е моя номер - друго е неговия - за него е добре повече хора да могат да го открият, а това че ти не го схващаш, си е твой проблем.. (това го повтарям вече, ама явно няма кой да чете..) Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Искам да си свърша работаКато искаш да си свършиш работа, ще пуснеш тема със съдържание "Моля някой да ми помогне да се свържа с еди кого си" :exclaim: Двама души се опитваме да ти обърнем внимание, че това, което искаш да бъде направено, е в разрез както с нормалната човешка етика, така и със законодателството на страната, пък ти плюй и се нервирай колкото искаш, вече ми е ясно колко ти е багажецът. :stop: Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Нещо май много ти харесва да се изживяваш като модератор, ама то си има хора за това и щом досега никой от тях не се е обадил, явно има причина.. Мисля, че си е съвсем наред да питам в тая тема и няма нужда да отварям нова. А това за багажеца може да си го запазиш за себе си, щото в твоя случай си личи къде по-ясно колко е. Може да си запазиш също и раздувките за закони, етика и т.н. Случая ти е ясен - нямаш нищо общо със съответния човек, щото ако имаше и беше с добри намерения, досега просто щеше да си ми пуснал пм с номера, и въпреки това се буташ тука, където, пак повтарям и държа на думите си - не ти е работата и само пречиш.. После моя багажец бил малко.. Хе-хе, аман от хора дето виждат собствените си проблеми в другите... Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 То ако на форумния софтуер му беше активирана функцията Report Post, отдавна щях да съм я употребил по предназначение, вместо да се опитвам да ти отворя очите за неща, над които не желаеш да се замислиш даже за минута. Цитирай
Recommended Posts