Koobenot Отговорено Август 11 Share Отговорено Август 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Август 26 Share Отговорено Август 26 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
петър.ст82 Отговорено Август 26 Share Отговорено Август 26 преди няколко дни се запознах с човек практикуващ професията cowboy. От перник , по- точно от Дупнишко село, бивш футболист. Пасе кравите на собственика им, сутрин и вечер рине , т.е. почиства обора и ги дои. Както всеки човек и той и аз имаме дълги истории, може би тук не е мястото и времето да споделям своята и каквото узнах от неговата. Казва се Боби и пасе ежедневно кравите над село Бистрица Софийско на едно вълшебно място. Имам доста проекти в главата.. надявам се с времето да се избистри главата ми и което трябва да се утаи... интересна е темата за харесваните музиканти, които може би имат влияние върху човека, който ги харесва. евентуално бих поствал тук някакви такива поздрави- и в тях са музикантите които са ми повлияли , т.е. опитвали са се да ми повлияят, но не са успели съвсем ако съдим по крайния резултат.. Бих поздравил всички с Джони Мичел, за която всъщност не много отдавна разбрах.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Септември 8 Share Отговорено Септември 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 10 Share Отговорено Септември 10 Прекрасната продуцентска работа на Роб Кавало, микс - Крис Лорд Алджи, мастеринг - Тед Хенсен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тропчо Отговорено Септември 12 Share Отговорено Септември 12 Не знам какво мислите за подобни изпълнения. По принцип, мен ме "помпят" с ентусиазъм, поне в началото, но реално погледнато са си кич-култура, откъдето и да го погледнеш. Дори каките от "Бонд" и Ванеса Мей ми звучаха мъ-ъ-ъ-ъничко по- на място. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 12 Share Отговорено Септември 12 250-годишни кавъри... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 18 Share Отговорено Септември 18 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 20 Share Отговорено Септември 20 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 20 Share Отговорено Септември 20 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 22 Share Отговорено Септември 22 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 23 Share Отговорено Септември 23 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Септември 26 Share Отговорено Септември 26 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Октомври 4 Share Отговорено Октомври 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Октомври 4 Share Отговорено Октомври 4 Великият Васко Пармаков. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts