WaNTeDd Публикувано Април 20, 2008 Публикувано Април 20, 2008 Добра китара ли е според вас Fender Highway One Stratocaster с три единични адаптера ?И кое според вас е по-добро Fender Standart Stratocaster ili Fender Highway One Stratocaster Цитирай
Alex V. Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 На мен лично не ми харесва главата на Fender Highway One Stratocaster Цитирай
RichieSambora Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Добра китара ли е според вас Fender Highway One Stratocaster с три единични адаптера ?И кое според вас е по-добро Fender Standart Stratocaster ili Fender Highway One Stratocaster Със сигурност Стандарт Страт е по-хубава Цитирай
Icarus Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 (Редактирано) Какво значи 'добра'? За траш метъл не става, да речем. И за грайнд няма да се класира. едит: И за да не звучи като заяждане, просто искам да ти предложа да си изясниш малко въпроса. Примерно: "Свиря това-и-това/искам да свиря това-и-това, търся еди-какъв-си-звук, кефя се на саунда на еди-кой-си" и така нататък. Така ще получиш много по-точни и полезни за теб отговори. Редактирано Април 20, 2008 от Icarus Цитирай
TONY Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 (Редактирано) ^ така е. Хайуея също я бива. Отиваш и пробваш. Ако е въпрос на пари, по-евтиният хайуей ще свърши също работа. Ако има някакво значение за теб, най-същественото като разлика според мен, е че хайуеят е по - лесно наранима, тоест тялото по-лесно може да се издраска. Редактирано Април 20, 2008 от TONY Цитирай
WaNTeDd Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 свиря rock и искам звук като Ritchie Blackmore...насочил съм се към една highway one за 1362 лева със 3 единични адаптера... и във тази цена към 1400 искам да знам дали standart или highway one e po-dobra Цитирай
kolio_k Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Китарата е много добра за парите си(все пак е относително евтина) и съвсем подходяща за рок, някои от Хайуей са ми харесвали повече от някой Стандарт. Според мен ,който си вземе такава, не би сгрешил Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Взимай,добра е.Най добре пробвай,че Фендерите не звучат еднакво. Цитирай
Йети Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Не си купувай! Тях ги правят от талашит! Шегата настрана - принципно Highway One се водят по-добри от стандартните стратове. Хубавото е, че Highway-ят има много големи прагове, AlNiCo 3 адаптери, които се водят подходящи за свирене с драйв, както и Greasebucket тон контроли, които са за бридж и нек адаптера. Това е обективното мнение. Иначе аз лично бих си взел стандартен страт... Защо? Защото е базиран на винтидж китарите, но има и модерни екстри. Цитирай
WaNTeDd Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 не колеги наистина кажете по-зле ли е от стандарта? наистина важно ми е Цитирай
Йети Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 (Редактирано) Измежду двете китари, като че ли Highway One е по-добрата. Вече ти си преценяваш. Аз пак ти казвам - аз бих взел мексиканския страт. Редактирано Април 25, 2008 от Йети Цитирай
shtur4o Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Здрасти, Взимай си Highway One китарката.Все пак е американска! Разбирам да се колебаеш ако е мексикански от Delux сериите.Но между Standard и HighwayOne - HIGHWAY ONE ! Цитирай
spongebob Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 (Редактирано) Колегите ти казаха вече,отиваш пробваш,харесваш и тва е.Ти ще свириш на китарата,не аз,Гошко,Иванчо и т.н.Разликата в цената е донякъде основателна,хайуей са без екстри,S-1 ключе,със satin finish,който също е по-евтин,без твърд кейс са,въобще отвори спецификациите на двата инструмента и ще видиш какви са разликите. п.п През цялото време се говори за стандарт в темата,обаче някои май имат впредвид класик....както и да е,лудницата е пълна Редактирано Април 25, 2008 от spongebob Цитирай
Overdrive Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 стандарта са "модернизирани" докато хайуей са с класическо тремоло, електроника и дори са с нитро лак, но е много много тънък и лесно изтриваем Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Айде,да си изАбим пак клавиатурата-имах Америкън стандарт страт 93 и го смених с доплащане за модел 1974 г.,защото ми беше по-удобен като гриф и звучеше по-добре.Ам.Стандарта (ако за него говорим)от 4 внесени китари (Фактор-93г) ми звучеше най -добре,но е с 2 точки на контакт тремоло-тяло (не със 6 винта),от което състейна и въобще звука спада драстично,за сметка на по-мекото тремоло. От по-новите Фендери,които съм пипал (изключвам Стиви Рей и др. скъпи модели),Хайуей е най-близко като звучене до моЙта дъска от 74г (която според специалистите щом е от CBS периода>значи е кофти),но мен си ме кефи-както ви казвам,избирайте Фендер с уши,защото са мн. различни. Цитирай
Recommended Posts