Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

То и ние свирихме в Перник без да знаеме че сме свирили някак си в някакво читалище с Бг рок и Атлантик

Явно различни измерения по едно и също време използват в тоя град :wallbash:

Отговорено

Че и паметта на Дио е вкарана в употреба. Ама човекът нали е малко умрял, та не може да се оплаче.

Отговорено

Покрай темата, взех да видя сайта на бандата.

Новина номер едно.

Pretty Maids have announced their new bass player, HAL PATINO (King Diamond). Hal Patino has been a friend of the band since the eighties, and is familiar with the sound, style and history of the band, and was therefore a natural choice to take the spot as the new bass player.

Йее , не съм гледал на сериозно на тях, макар че албумите им стават. С новият басист има изгледи бандата да тръгне напред.

Новина 2 - има анонсирана дата за 30.06 в София.

Ще видим.

Отговорено

Пичове!

Говорете си само за Юз

Обиждате и други хора покрай него!

Пример- Владо- басистът на тази злочеста банда- е в пъти по кадърен и ДОКАЗАН музикант от сума ти народ в тоя ...форум!

:D

Отговорено

Темата е за доказаните няколко десетки пъти, промоутърски "способности" на Юз. Никой не обсъжда групата му и музикантите в нея. Ако наистина се случи концерта, аз ще съм повече от доволен. Не защото Юз най-сетне е успял, а защото няма излъгани хора. Пък и Перник заслужава един такъв концерт. Не само във София и в Каварна живеят хора, нали!? :hysterical:

Отговорено
^ Какво е станало с моя "роден" град Дупница, че не съм чул?

Провери в предишната тема за виртуоза. И там беше правил някакъв фест с пари от общината и нещо ги беше завлякъл. Абе направо ме удивлява с какво упорство работи тоя чичак ... Ама ще му обърне гръб късмета някой път и ще има бигирибум банг банг : )

Отговорено

Мдаааам,наистина в официалния сайт на Pretty има дата за този концерт.Значи знаят :)

Вече друг е въпросът дали ще им платят или в последния момент ще има "canceled поради неспазване на уговорките от българския промоутър".Напоследък доста концерти паднаха поради тази причина...Времето ще покаже.

• 2 weeks later...
Отговорено

"Festival Beach (BG)"

Тоя да не ги е излъгал, че Перник е на морето.Другите варианти са да е прокопал канал от Бяло море или да е наводнил стадиона...То той освен, че е безсмъртен явно е и всемогъщ :)

Отговорено

Верно, че пише София бе, аз сега видях :) Конспирацията става пълна...

Отговорено

Е аз не знам как успява да ги излъже но го прави ФАКТ!! Обикновено веднага си сменя телефона и заминава на море да доорганизира постджулай в някое капанче след което му взимат барабаните които обикновенно не са негови и така до края на света.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.