Telerig Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Да, защото договорът тогава им беше с Митьо Пайнера! А специално за тази песен с клипа по планета, Онбашията открадна идеята за барабаните и въпреки всичко не успя да ги изсвири както трябва! Гледал съм го ве култов клип!!! Всеки трябва да го види - китариста прай соло на една скала с една каубойска шапка се едно е Ричи Самбора на скалата на "Бед ъф роузис" клипа хахахах апък барабаните са амати или някви тактони без предна кожа на касата ))
Overdrive Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 я дайте линк ако го намерите, че това е нещо което трябва да се види
TerminalFrost Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 я дайте линк ако го намерите, че това е нещо което трябва да се види Да, ако може, дайте линк, че и на мен ми стана интересно. Не бях чувал за БГ Рок, но ако съдя по името, това ще да е някаква супергрупа . А ако мненията, които чета тук са обективни и нетеденциозни... просто нямам думи.
Sad But True Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Хахахахахахаха, Смях се със сълзи ....... къф е тоз паляк? Верно ли има такива хора?
lambi Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 6 билета при цена 10 лева?! С Д2 и Обратен Ефект?! Тук има нещо... Или е липсвала реклама, или тези БГ Рок наистина са печално известни... Ако се реалзира този концерт в Пловдив, отивам при кмета и му пукам каската... Незная за Пловдив но същият концерт трябваше да се състои в София зала Универсяда на 11.05. До колкото знам концерт не е имало, нали се сещате заради кой...
bobalan Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 това за концерта не говори лошо само за Юз... Говори лошо за музикалната реалност в БГ.
Mark Avrelii Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Спомням си че веднъж Бай Иван каза - Ако седна да свиря сериозно ще ги сложа в малкия си джоб всичките звезди на повечето аз съм им дал хляба в ръце а те ме прецакват.... но сега като запишем 1 -2 нови песни ще видят...Това е откъс от сатиричното произведение '' Бай Иван Лазаров Юзбаши в шоубизнеса".Не се смейте колеги все пак трябва да има с кого да се забавляваме.Има още трима такива кандидат лауреати но за тях друг път.
KAE Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Я го посочете тоз юзър на снимката: да го видим аджеба!
Mephistofel Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Я го посочете тоз юзър на снимката: да го видим аджеба! От ляво на дясно - номер 3.
Mark Avrelii Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Дебелия с брадата и плюшеното синьо панталонче от пердетата на някое соц.кино.
musicman Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 СтандАрт Събота, 2 Юли 2005 Футболист възпя “Левски” Контузия венча Иван Лазаров с рока Общото между създателя на "БГ Рок" Иван Лазаров и Хулио Иглесиас са страстите към футбола и музиката. Испанецът е ритал в "Реал Мадрид", а нашенецът е бил юноша на "Левски", тренирал е с Наско Сираков и Боби Михайлов. Веднъж на мач с "Локо София" влиза в сблъсък и чупи глезен. Лежи 58 дни в гипс и решава да се занимава с музика. И избира нейния буен вариант в лицето на рока. Едно от последните му и най-скъпи творения е "Левски - сините в атака". Това е типична хард рок песен с характер на химн и желание за победи. Тя е програмното парче в новия албум на "БГ Рок" "Да обгърнем света". За реализирането на албума Лазаров е особено благодарен на ръководството на ФК "Левски". Албумът е посветен и на "Дийп пърпъл". За това представянето му в зала 1 на НДК на 5 юли ще уважи Глен Хюз - един от вокалистите на легендарната банда. Той пристига със собствената си група. В шоуто се включват още Янка Рупкина, Анита Кристи, балет, има и изненади. След това Хюз и "БГ Рок" се изнасят на 7 юли в Панаирна палата 6 в Пловдив и на 9 юли в Летния театър на Варна. Към всеки закупен билет на трите концерта върви подарък и дискът с новия албум на "БГ Рок". Иван Лазаров е носител на единствения у нас "Златен рок Орфей" през 1992 г. в Благоевград. След това фестът е прекратен поради смъртта на организатора Генко Генков. Там Иван го изкарват роднина на македонския фолк певец Володя Стоянов поради външна прилика. Иначе в София Лазаров е организатор на феста "Джулая". Сред най-ценните му призове е награда в Женева от анти СПИН фондацията на Елтън Джон с клипа It's Time. оригинал
martist Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 (Редактирано) Мале мале малееее.....ако беше станал футболист тоя щеше да провали отборчето :killyou: .Горкия...няма да забравя веднъж (понеже за кратко се докоснах до изкуството на звездата) на репетиция - дроби картофи и не може да се ориентира какво става, губи първото време, започва да прави някакви странни физиономии, да се чуди.Спира, Фърли палките и вика "Ае бе момчета а свирете да му се невиди" и почва да тропа нещо и да брои... Еххх весело беше тогава! Редактирано Май 16, 2006 от martist
martist Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Дебелия с брадата и плюшеното синьо панталонче от пердетата на някое соц.кино. Добре че не са му хванали ходилата да се види сабото така ли се казваше на белите лекарски чехли с малки дупчици...
Fortissimo Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 аааа със сабо ли свири тоя, егати мутанта наистина е.
Overdrive Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 ако някой срещне из нета абум или клип на тази велика "група" да дава линк !!
Recommended Posts