vlex Отговорено Март 11, 2008 Share Отговорено Март 11, 2008 Много добро изпълнение! Еваллата! Топът има страшен pattern - не знам си какво око май се водеше! Завиждам ти, благородно разбира се, за инструмента Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 11, 2008 Share Отговорено Март 11, 2008 евала! не е зле да кажеш и стария лютиер че да го имат в предвид хората - не че ще убиждаш някого - работата сама си говори за човека Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Всичко е хеви метъл, само дето не мога да видя за какво иде реч. visiondann @ ще можеш ли да качиш снимките в някоя онлайн галерия, за да могат да се виждат по всяко време, че от твото ПЦ сме малко ограничени Мерси предварително Поздрави!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 12, 2008 Автор Share Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Снимките са хостнати където трябва, но в момента нещо сървъра е даун. Пробвай след малко пак. Поздрави! Редактирано Март 12, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 12, 2008 Автор Share Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Сега снимките си се зареждат ок. Нещо сървъра беше се прецакал сутринта (по неизвестни за мен причини), но сега си върви нормално и снимките се зареждат ок. Току що попаднах на един модел Ibanez, който оригинално се произвежда в такъв цвят. Не знаех, че съществува, но се изкефих. Със същия цвят е и модела RG1200NT - случайно попаднах на тях сега докато ровя. А точно това исках - да се вижда 100% bird's eye maple top-a. Редактирано Март 12, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) е за тва нямам думи. Тоя човек найстина може да възроди нещо, което е в окаяно състояние. Много добре, не отлично мисля че се е справил. А такова отношение, не знам как да го нарека, като на предишния собственик никъде не съм виждал Редактирано Март 12, 2008 от KingdomX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonton Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Наистина страхотна работа! Единствено не ми хареса оформлението на коронките на прагчетта след 15-то (или така изглеждат на снимката). Това обаче не омаломажава останалото ни най-малко. Човекът просто е възродил китарата. Не знам защо, обаче много ме кефят такива китари с окаян вид (така, де - преди интервенцията) - има дух в тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Жестоко!!! нямам думи просто. Човека е направил китарата с жестока визия. Евала на хората, които имат усер и правят нещата с голямо старание и любов! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Тези снимки изглеждат супер гот - явно човека си знае работата. Интересно ми е да видя близки снимки на рефрета, ако можеш да снимаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 12, 2008 Автор Share Отговорено Март 12, 2008 ... Единствено не ми хареса оформлението на коронките на прагчетта след 15-то (или така изглеждат на снимката) ... Да На снимката изглеждат трапецовидни, но това е игра на светлината - в действителнмост са си каквито трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Жестоко!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dikata Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 shte pomolia da me izvinite,4e pisha na latiniza,neshto se prezaka... remonta izglejda got! havata e 4e kato vidiah purvite snimki na grifa se izkurtih-e kak moje be?????kvi sa tia hora deto vzemat da opraviat kitari.ne e istina!!! to triabva i tiahnite imena da se znaiat,a ne samo na tia ,koito si vurshat rabotata.tova sa kitari ne lopati 6-ti nomer!.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 12, 2008 Автор Share Отговорено Март 12, 2008 Ами тоя "майстор" му викат Любо Джидията. Бях чувал ОК неща за него, но като видях как окепази китарата ... ебати майстора аз ... Не искам да му правя антиреклама, но снимките сами говорят за отношението към инструмента и личните умения ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Март 12, 2008 Share Отговорено Март 12, 2008 Данчо, ти сигурен ли си че са ти върнали същата китара?! Разликата преди/след е просто невероятна! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts