Overdrive Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 трябва ти малко практика - още 20 пъти като я преправиш и ще ти е по-лесно исках да кажа че мисля че е нормално това - виждал съм като ефект да го ползват някой китаристи (ако не се лъжа Ранди Роудс или Джими Пейдж) Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Всичко е екстра, само този надпис Gibson на главата малко не се вързва, защото е очевидно че не е такава. Ти пък как успя да му намериш кусур? Китарата е станала просто невероятна! Джипсон пасти да ядат! Нямам какво да кажа, ти си си отговорил сам... Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Честито! Много добре е станала китарата. Не го слушай тоя, дето вика, че надписа не се връзвал! Много яко е станала китарката! Сега само трябва да й сложиш един ей такъв надпис при пикъп селектора http://www.myoldguitars.com/images/full/gi...r94058_0012.jpg Цитирай
AXE Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Еййй, много яка тема и страхотен резултат!! Браво! Не знам как съм я пропуснал досега, но с кеф я прочетох на един дъх (по-скоро четох текста около снимките, че нямах търпение да стигна края ) Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Честито! Много добре е станала китарата. Не го слушай тоя, дето вика, че надписа не се връзвал! Много яко е станала китарката!Сега само трябва да й сложиш един ей такъв надпис при пикъп селектора http://www.myoldguitars.com/images/full/gi...r94058_0012.jpg Аз мога да му подаря един ако иска . Това моите адаптери ли са ? Цитирай
ultramega Отговорено Юни 8, 2008 Автор Отговорено Юни 8, 2008 (Редактирано) ^ подари ми ще почерпя Нек адаптера е твоя(и между другото съм много доволен), другия си го имах отпреди и си го бях заплюл за там Редактирано Юни 8, 2008 от ultramega Цитирай
ultramega Отговорено Юни 8, 2008 Автор Отговорено Юни 8, 2008 Също така имам проблем с рамките на адаптерите. Китарата не е плоска отгоре и с тези рамки(които свалих от плоска китара) адаптерите( и по специално брдж) не са съвсем успоредно на струните също и други неудобства, които не ми се обясняват. Някой ако продава, подарява или дава срещу почерпка такива рамки(за тяло което не е плоско отгоре ) , тук е мястото да се освободи от тях Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 личи си че не са каквито трябва рамките - по-широки са от на леспол Цитирай
oldman Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Днес я видях и я пипнах - прозвуча много прилично на моятя техника -- браво на майсторите -- Цецо отново се доказа Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 (Редактирано) Ами знаеш къде живея -идвай и ше ти свършим работата . А пък и аз ще имам малко принос към проекта -хехехе! Донеси китарката да я погледна по-отблизо ,ако не те мързи да я мъкнеш. По отношение на рамките -няма такива криви рамки за китари с ''коремче'' -всичките са прави и заемат формата на ''коремчето ''след като ги прикрепиш към него . Иначе не разбрах какви неудобства имаш ,но ще ми обясниш като се видим . Редактирано Юни 8, 2008 от EAmechaniX Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 ups! -има такива рингове ама........струват кинти Цитирай
ultramega Отговорено Юни 8, 2008 Автор Отговорено Юни 8, 2008 да, китарата от която си ми свалил адаптерите трябва да е с такива. поне аз съм свирил на един Уошбърн , който си мисля че е като твоя(ако още е твой де) и бяха такива. Иначе мисля че се намериха рингове. Засега не търся вече. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 По отношение на рамките -няма такива криви рамки за китари с ''коремче'' -всичките са прави и заемат формата на ''коремчето ''след като ги прикрепиш към него На Винтидж модела на лес-пол са си криви..Малко ми е странен цвета на китарката,мн. добре е станала,но ми бие на фендерски сънбърст,дали защото имаше някакви белИ по ръба на тялото? Цитирай
ultramega Отговорено Юни 8, 2008 Автор Отговорено Юни 8, 2008 Да имаше кво да се крие под черното но иначе ето тази тука е направо същия цвят : http://www.gibsoncustom.com/flash/products...lash/Slash.html Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Е,глей кво прави светлината.. http://www.gibson.com/Slash/Gibson%20USA/S...esPaulStandard/ Цитирай
Recommended Posts