ProjectHamsterdam Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 Случайно попаднах на тази картинка на един от раковете на Кърк. Забележете мултигейта долу вдясно, точно върху Mesa/Boogie пауър ампа. (Снимката е взета оттук.) Стори ми се интересно и рекох да споделя. Може би е стара новина за някои, за което се извинявам. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 честно казано по-голямо впечатление ми правят двата TriAxis-a, двата Racktifier-a и Strategy-то отколкото тоя multigate Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 На мен ми е странно как си съжителстват мирно на един рак с всичко, което изброи. Сигурно Кърк не е чел форума, за да му обяснят тукашните разбирачи как Behringer "не стават". Друго нещо, което се сетих в тази връзка : Dark Tranquility Вижте списъка с китари, някои от които са доста скъпи. . . и след това Behringer V-amp. Има дори качени пачовете им. Просто споменавам като куриоз. Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Както има Brand slave - така има и brand hate Всяка марка има неща които вършат работа и такива които не си заслужават. Относно Dark Tranquility забрави да пропуснеш след виампа - Peavy 6505 ........... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 забрави да пропуснеш след виампа - Peavy 6505 ........... Е, сега, няма да преписвам километрични списъци де. Който се интересува клика и чете. Сещам се и за албумите на Scar Symmetry - солата били записани с V-Amp, а ритъм китарите с Engl Powerball през Marshall и Behringer кабинети. Ако се сещате за други "извьестни" изпълнители, които използват евтин "боклучав" гиър. . . поствайте да гледаме. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Това и друг път е споменавано и не мосля че трябва да води до някакви заключения. Широк свят - хора разни... Аз съм виждал Кърк Хамет да използва различни ефекти на Line 6, а Джеймс свири на живо с акустичен Variax. Но както казах вече това не означава абсолютно нищо. Не е като да нямат избор хората, позват каквото им върши работа. И аз така се опитвам да правя. Най-важното са постигнатите резултати накрая и удоволетворението от опита. Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Според мен,цялата работа идва от там,че всички си мислят,че като даденото нещо не струва 4-цифрена сума е лошо.Иначе Behringer не е лоша марка и не виждам нищо странно Кърк да си ползва такава апаратура. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Това не е вярно - просто Б наистина не струват. Имат малко попадения, повечето от които са произведени преди 8-10 години. И аз имам Денойзер на Б, който не е лош. но не струваше 50 кинта и е рак вариант от преди 1000 години. Б са имали студийни устройства по 3000$ преди да станат копи/пейст маде ин Чайна. Освен това Мултигейта може да го използва Кирчо само, за да реже шумовете като не свири, например - това никой не знае и остава загадка Аз моя денойзер за това го използвам например. На Дарк Транкуилити предпоследният им албум има масивно използвани ВАмп-чета в записа - и така си и звучи. В последният не е точно така Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 DT са спонсорирани от Behringer така че няма начин да не го споменават и показват. Доколкото мога да вярвам на ушите си, новия албум (fiction) определено звучи по-стегнато. Не мога да знам дали това е заради използването/неизползването на Behringer. Цитирай
Alexi Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 ами аз мога да кажа само че според мен опита е от много голямо значение щом известна група използва вамп и и изкарват готин звук значи всеки със нормален гиър би могъл да го направи стига да знае какви настроики да направи това е от мен Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Все пак не бива да се пренебрегва факта, че когато този Берингер Мултигейт работи - на практика нищо не се чува Т.е. - саундЪ му е страхотен Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 ... още малко и нойз-гейтите на берингер ще кажете че не стават .... тц тц тц . Ама като сте казали , че Берингер съкс , значи берингер наистина съкс ?!? Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Ако му измъкне някой на Кирето от рака двете край бейбита и берингера ше го закъса здраво като дойде време за соло.... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Щом джаджата е там занчи заради нещо е! при положение че могъл да избира измежду амнайситотин други.. Както каза май френд ъф мизъри Мизерника...трябвало Кърк да почете малко тука да се светне и той завалията И все пак е странно малко... Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Хаха тва направо ме разби Кърк с Берингър И ся сичко ще тръгне да си зима Берингър :hysterical: Цитирай
Recommended Posts