Spaz Отговорено Ноември 30, 2012 Отговорено Ноември 30, 2012 И аз да се похваля с новата придобивка - ей тоя 10-инчов сладур блести на сет-а ми от няколко седмици, а оная вечер го пробвах и live! Ето го и в дейвствие! 3 Цитирай
axel Отговорено Декември 19, 2012 Отговорено Декември 19, 2012 Ето две гадни снимки на сетчето ми в момента 2 Цитирай
Mapex Отговорено Декември 19, 2012 Отговорено Декември 19, 2012 Ето как изглежда моето мапексче Скромно ,но от сърце 1 Цитирай
nonamebg Отговорено Декември 29, 2012 Отговорено Декември 29, 2012 Сдобих се с нови заглушители vic firth от musicworld и утре ще ги пробвам и ще ви кажа дали бачкат,а взех си и едни палки същата марка 5б америкън класик. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Януари 1, 2013 Отговорено Януари 1, 2013 (Редактирано) За много години на всички! Нека започнем 2013-та с нещо положително: Редактирано Януари 1, 2013 от Sasho_Crasho Цитирай
Mogila Отговорено Януари 1, 2013 Отговорено Януари 1, 2013 За много години Сашо Това Sand Ride ли е? Кефи ли те? На мен не ми допада много. В момента съм с един Jazz Sweet Ride ама и него май ще сменям. Дано админите не ми изтрият и този пост, за това че съм казал че нещо не ми допада. Явно обичат много редовно да трият без всякакво предупреждение постове на хората. Дали това е причината да поопустее форума не знам, но гледам че така се е получило. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Януари 2, 2013 Отговорено Януари 2, 2013 (Редактирано) 20 инчовият вариант е. Кефи ме, но още не съм го изкарвал на много места да го разтрия като хората. В нас звучи сякаш не се крашва толкова добре, колкото трябва да го прави по презумпция, а в зала към 220 кв.м се крашва идеално, но пък пинга страда. Последния всъщност може да се навакса с по-дебела палка, както го прави господина от Германия, ама това е друг въпрос. Запознах се напоследък с няколко Байзънса и не мога да кажа, че някои черти при тях могат да се открият в другите "големи" марки чинели. Характер е нещото, което им дава предимство. И определено ще продължавам да търся желания ефект сред екземплярите на тази марка. Редактирано Януари 2, 2013 от Sasho_Crasho Цитирай
Mogila Отговорено Януари 2, 2013 Отговорено Януари 2, 2013 Да така е... и аз ги сменям постоянно докато намеря нещо, което да задържа. За сега съм решил да си оставя един Jazz Club Ride 20" поне докато не намеря 22 инчовия вариант Иначе можеш да пробваш на Ibrahim Diril сериите. Имам от тях 16, 17 и 18" в момента и бих казал, че са на нивото на Zildjian K Custom. Нещо средно между тях и Meinl Byzance. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Януари 2, 2013 Отговорено Януари 2, 2013 (Редактирано) Представителите от семейство Дирил действително са доста сериозни майстори. Все пак обучението им е дело на Мехмет и Агоп, та няма нищо случайно в тази работа. Турските брандове са сериозна сила, но някои неща предполагат да не са чак такъв фактор в световен мащаб. Засега. В този ред на мисли Майнъл като бранд е най-защитен, защото Байзънсите са си турски чинели с машинни довършителни работи, а и превзема стабилно позиции, докато другите губят.Не пропускай да пишеш на лично какво отива към сергията, че аз съм пръв на опашката за проби Jazz sweet ride-а не е от фаворитите, но не пречи да се запозная и с него. Редактирано Януари 2, 2013 от Sasho_Crasho Цитирай
bassbull Отговорено Януари 2, 2013 Отговорено Януари 2, 2013 Барабаните на наш Тошо. Баят комплект се заформи! 1 Цитирай
boreto Отговорено Януари 2, 2013 Отговорено Януари 2, 2013 Както винаги барабаниста деликатно заврян в кьошето Дайте малко пространство и на нас - хора сме все пак! Много поздрави на всички за чудесните придобивки - с много музика и придобивки ви пожелавам тази година. Има тука един младеж дето трябва да се похвали, но си трае.... 1 Цитирай
bassbull Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 Еееее, хайде сега! В репетиционната барабаните , баса и двете китари са разположени в четирите ъгъла. Певицата ни е в средата. Поне така е при нас. Няма пренебрегнати...Всеки си има ъгъл. Цитирай
axel Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 Хайде да се изфукам с новите ми барабанки 5 Цитирай
joto Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 Че какво им беше на старите бе Влади, тези по- убави ли са. Айде за много години, жив и здрав и със здраве да си музицираш един вид. Цитирай
axel Отговорено Януари 4, 2013 Отговорено Януари 4, 2013 Благодаря Жоре, за много години. Ами бая по-хубави са да ти кажа и съм много доволен. Ето и как звучат: https://dl.dropbox.com/u/96734487/Drums%20Sample.wav Цитирай
Recommended Posts