Jump to content
Българският форум за музиканти

joto

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани , китара

Profile Information

  • Gender
    Male

joto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. 100% първото. И дървото и механиката са по-добри. Мисля и обръчите са по-дебели.
  2. Че какво им беше на старите бе Влади, тези по- убави ли са. Айде за много години, жив и здрав и със здраве да си музицираш един вид.
  3. Любими барабанисти http://www.funvid.hu/index.php?page=videos&section=view&vid_id=104086 и дръм поздрави
  4. ^^ Аз лично не изпoлзвам но доколкото знам субкика се използува в комплект с микрофон. Само с него незнам какъв ще е ефекта, още повече пък и с китарен говорител. По-добре пробвай с говорител от суба на някое домашно кино (за препоръчване е да не е твоето ). А както ти казват и колегите външния вид ти е последната грижа. http://www.picvalley...DQPbatn8XgJ.JPG http://www.picvalley...GI82U1m4Pa0.JPG
  5. Гаранция. С такава плочка на касата за томовете и при това с 8 болта на кожа. А табелките според мен са залепени с гафа, редовен номер. Но това е без значение, важно е да става весело.
  6. Позабрави се този клуб нещо.
  7. След като имаш един соло барабан вкъщи, сложи му "Mesh Head" и давай. http://www.thomann.de/gb/tdrum_th14.htm http://www.thomann.de/gb/roland_mh14_meshfell.htm
  8. http://www.lageri.net/catalog-lageri.php Предполагам има и други. Търси.
  9. Мога да споделя, че бях приятно изненадан от PAISTE PST5 рок чинелите. Особено от райда и фуса. Така че по мое мнение ако инвестираш в тази основна част от барабаните, можеш да си ги ползваш без проблеми дълги години.
  10. Абе сигурно е демо за пред форума, мисля че го мернах в "авторска музика". Но може вече да е изтрито ако не са писали на кирилица Я по-весело те ще се оправят, не са вчерашни,я.
  11. Абе стават си обръчите и телата, просто ръбовете на обръча са малко навътре. С малко напън си влиза кожата и си става перфектно томче. Несъм първия нито последния който е слагал Ремо на 8" амати. Вярно имаше навремето една партида дето за да им сложиш Ремо трябваше да се пили корпуса. Но това беше единичен случай. Като цяло Аматките за практика са си екстра. Но правилното решение е това което те кара да се чувстваш комфортно, за това че купи си том ако намериш и ако това ще ти донесе някакво облекчение.
  12. Върнахме им жеста за миналата година, макар че със и без политичеко решение нашето момче щеше да ги смаже там. Желая му бляскава кариера на пичагата, Николай Тошев май беше ако се не лъжа.
  13. А някой да знае точното наименование на материала от които се правят кожите,за да намеря някакъв заместител !?!?!?! Материала мисля е Mylar, polyester film ( милър или мейлор или мейлър или мелинекс ). Но не съм сигурен че ако намериш такъв филм ще бъде готов веднага за употреба като кожа.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.