Jump to content
Българският форум за музиканти

Mogila

Members
  • Мнения

    95
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

Profile Information

  • Gender
    Male

Mogila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Обществена Репутация

  1. Здрасти Marsy_Brink, съветвам те в никакъв случай да не си взимаш от ефтините серии на Paiste, Zildjian и Sabian. Търси си турски чинели Istanbul, Masterwork, Ibrahim Diril, Murat Diril, Turkish, по възможност на старо. Ако не ти стигат парите си вземи в началото само фус да речем, после ще добавяш други. Успех!
  2. Повярвяй тези не стават за нищо. Вземи нови, но турски.
  3. Чинелите от комплекта, който си посочил не стават за нищо.
  4. Ммм за тези пари на старо могат да се вземат истински барабани
  5. Търси турски. Примерно Masterwork Troy.
  6. Новото ми мини сетче Yamaha Beech Custom 18", 10", 13"
  7. Да наистина таксата за банков превод в БГ е абсурдна. В Германия няма такава.
  8. Не са тъпаци. Имат си причини. Който е имал проблеми с пейпал като продавач, ще ме разбере. А и в Германия плащането с банков превод за неща на старо е традиционният начин за плащане.
  9. Голяма глупост закувупане по интернет? Човека умира за барабани вече. За тея пари няма как да звучат супер. Като ги настрои добре ще звучат добре. Проблема от немския ибей е транспорта.
  10. От време на време се чува явно, защото като свириш на касата задържаш педала натиснат, рекуширане( като тремоло малко ). И при мен така става и се мъча да го избягвам. Само на запис си личи.
  11. Здрасти Sashoto, когато се упражняваш или свириш, не трябва да има напрежение в китките. Тоест да не ги стягаш. Това се постига трудно. Мисли за това, когато свириш и се старай винаги да е така. Уроци по барабани при добър учител са много препоръчителни.
  12. Различните кожи оказват много голямо влияние на звука. Особено при касата и барабанчето се усеща много. Като сменям кожа с друг модел все едно сменям целия барабан. Между другото, такова влияние оказват и различните палки при по-финните райд чинели.
  13. Аз ползвам слушалките на Vic Firth и съм много доволен. Струват си парите отвсякъде
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.