Krasimir Edisonov Отговорено Март 17, 2012 Отговорено Март 17, 2012 В момента съм с Cort-X1 RDS Цитирай
Karavadjo Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 Основно свиря с тез но имам още 2-3... Цитирай
goshi Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 Cort KX1Q - BC Schecter V-1 Custom w/ Kerry King active pickups EMG 81/85 Цитирай
docc Отговорено Март 21, 2012 Отговорено Март 21, 2012 В последно време (от около година) предимно с: Gibson LP Standard (w. Bare Knuckles) Gibson LP Gold Top 56 RI (w. Lindy Fralin noiseless P90) Fender Stratocaster '77 (w. Lace 'Holy Grail' set) PRS Custom 24 (w. Bare Knuckles), или Suhr Standard T - когато има нужда от работа с тремоло (сравнително рядко) Ovation 1627 Artist Baladeer - Glenn Campbell Seagull 12 str. ...+ фото (без акустичните)... 2 Цитирай
plamensb Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Ibanez RG 320 Parker P44 Cupid Flo HSS Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 Е, изстрадали кончета (държат на тормоз ),дърто ЛП 97г от ненадупчените и азиатско СГ с тунинг по електрониката. Цитирай
Lathron Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 ^ Не знам дали е от снимката, но грифа на ЛП-то ми изглежда като мотика, двойно по-дебело от на СГ. Инак - красавици! Завиждам ви на вас с docc... Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 (Редактирано) ^Прав си,Гибсъна е с 50-тарски гриф,тоест доста дебел сравнен с други китари,СГ-то е копие,грифа е малко по-тънък,но на телефонна снимка така седи, На оригинално старо Гибсън СГ грифа пак е като дръжка от мотика..то донякъде си расъждаваме с приятели,че здравия тон на Гибсъните,освен от качествените материали идва и от дебелия гриф. А,docc е много по напред с инструменти и знания от целия форум,въобще не ни сравнявай. Редактирано Април 23, 2012 от Hillbilly Цитирай
emosms Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 (Редактирано) Най евтините които намерих Мapple neck, и доста стабилно, тежко и супер лакирано тяло, некви нисък клас eng сингли. За пръв път имам такова (strat пиниз + mapple neck) и съм неземно очарован от такъв гриф и въобще страт сетъпа. Даже склонен да мисля, че страта трябва да е само и единствено с mapple neck (ако случайно имам истински някога) --- Другото е на аватара, корт x1 Затрих снимките но в момента е брутално нажулен до кит/дърво, леко камуфлажен вид и адаптерите се делят на сингли. neck + humbucker + high output = брутален мазал.. Редактирано Април 23, 2012 от emosms Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 Даже склонен да мисля, че страта трябва да е само и единствено с mapple neckВкарва повече високи. Цитирай
santuco Отговорено Април 24, 2012 Отговорено Април 24, 2012 И аз да се включа....! Аз дрънкам с Washburn WV-60. Махагонка - сетнек изпълнение! Май е рядък модел. Цитирай
Hristev Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Българска акустична Кремона Още не мога да се разделя с нея Цитирай
emosms Отговорено Април 26, 2012 Отговорено Април 26, 2012 Даже склонен да мисля, че страта трябва да е само и единствено с mapple neckВкарва повече високи. Даа, и звучи ясно и не замазва. Също чисто визуално - тва е китарата на джимарата, тва е полУжението . Ингви също шредва брутално ясно и чисто с тази система Цитирай
danito.359 Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Здравейте, реших и аз да се изфукам с китарите си: Aria Les Paul Deluxe Goldtop - модел от средата на седемдесетте години и Aria 714 DLX Red Electric Guitar Цитирай
Recommended Posts