Jump to content
Българският форум за музиканти

Hristev

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Hristev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Българска акустична Кремона Още не мога да се разделя с нея
  2. Hristev

    Angels never die

    Ще се постарая. Мерси за началото
  3. Hristev

    Angels never die

    Здравейте, търсих много но не можах да открия акорди на тази песен. http://www.youtube.com/watch?v=jiqCIpy5EPs Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен.
  4. Благодаря ви за съветите
  5. shtur4o Мерси за съвета. Ще се въползвам. 7thString Струните са си за акустична китара 100%
  6. Струните са Yamaha 10-тки. Мисля, че старите бяха и те 10-тки.
  7. Да убеден съм. Китарата съм я настройвал на AP Guitar Tuner. И не мисля, има проблем с този софтуер защото и други китари съм настройвал и са били супер.
  8. Ами струва ми се че тази е по добра . Нещо по звука можеш ли да микажеш. Сигурен съм, че може 3 пъти по - добро звучене от това, защото преди да сменя струните положението беше доста по - добро
  9. Това е звукозаписът, който записах, Мисля, че от него се чува какво имам предвид. http://dox.bg/files/dw?a=eaa11f90d9
  10. Там е проблемът, че стояха около 1 месец по този начин...
  11. Здравейте, наскоро взех една акустична китара "Кремона" с метални струни. Всичко беше наред докато не реших да сменя струните... Първият път когато сложих струните и ги настроих китарата изобщо нямаше приятно звучене.. помислих си че е заради струните, но вторият път отново същото с друга марка струни. От какво може да бъде този проблем. От сега казвам, съм нов в занаята и нямам много добри познания. П.С. Сигурен съм, че китарата ми е за метални струни.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.