Jump to content
Българският форум за музиканти

Трябва ли в раздел "Продавам" да се пише "Продавам"


Recommended Posts

Еми това исках да питам. Щом е раздел "Продавам" е логично всичко да се продава, нали за останалите неща си има други подраздели.

И освен, че ми омръзва да чета "продавам", "продавам", "продавам", "продавам", "продавам", супер много се изнервям като започна да виждам всякакви permute вариации на въпросната дума... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, според мен, защото гледайки последната тема в главната страница, ако е нещо интересно за мен и не пише продавам или купувам (или добре известната, дразнеща вече и с неизвестна етимология дума - копувам) си е чиста загуба на кликане, време и bandwidth :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че за хората, които ползват функцията "Нови коментари" е по-удобно да пише "Продавам" и в самото заглавие на темата, вместо да прочетат смао "Процесор" и после да правят допълнителен чек в дясно в кой точно форум е пусната тази тема за процесор.

 

Един вид заглавието е важно нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен това, нека не забравяме, че над половината от обявите за продажби се пускат в някакви други произволни раздели, така че наличието на тази дума улеснява модераторската работа :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^^ :rocker:...аз пък съм забелязал,че подобни на тези обяви се пускат масово от потребители с 1 коментар...има човека-продава,естетическият на форума не го интересува

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baby Thomas, дай един логичен и безболезнен начин за коригиране на това недоразумение и ще го направя лично. Какво не веднъж съм казвал и ще го кажа отново, няма начин да откажеш или научиш онзи, който минава за 2 минути да драсне една обява и да изчезне. НО! Не мисля, че за едно такова нещо можем да се метнем да наказваме потребители, били те и с по един коментар. Това ще е още по-нелепо от това, което са написали в заглавието...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то това не беше толкова "предложение", колкото питанка с цел дискусия. Ясно ми е, че не можем да окултурим всички и т.н. и т.н.

Сори за спама, че направо тей излезе в крайна сметка... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не е болка за умиране да го пишат хората. Аз лично не го правя, нито ми е проблем като гледам 'нови коментари' да отварям теми, на които не пише 'продавам', стига в заглавието да има нещо, което ме интересува - не съм тръгнал да отварям всички теми, които започват с 'продавам', а дори да отворя някоя в раздел купувам, за мен е полезно, защото човека търси същото нещо и може да има предложения.

Темите със заглавия "продавам.", "продавам...", "оферта", и т.н., от друга страна, ме изнервят много. Близко е до акъла, че продаваш, щом е в този раздел, поне кажи какво продаваш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха-ха-ха. Да, вярно, това го бях забравил. Тема кръстена "Продавам!" в раздела "Продавам" е супер уместно подбрана като заглавие... :)

 

Едит: Напомни ми за СД-РОМ устройствата, които ги продаваха с драйвери за самите тях записани на СД-диск... ;)

Редактирано от Baby Thomas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.