Baby Thomas Публикувано Януари 29, 2008 Публикувано Януари 29, 2008 Еми това исках да питам. Щом е раздел "Продавам" е логично всичко да се продава, нали за останалите неща си има други подраздели. И освен, че ми омръзва да чета "продавам", "продавам", "продавам", "продавам", "продавам", супер много се изнервям като започна да виждам всякакви permute вариации на въпросната дума...
synchu Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Да, според мен, защото гледайки последната тема в главната страница, ако е нещо интересно за мен и не пише продавам или купувам (или добре известната, дразнеща вече и с неизвестна етимология дума - копувам) си е чиста загуба на кликане, време и bandwidth
the_gorer Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Мисля, че за хората, които ползват функцията "Нови коментари" е по-удобно да пише "Продавам" и в самото заглавие на темата, вместо да прочетат смао "Процесор" и после да правят допълнителен чек в дясно в кой точно форум е пусната тази тема за процесор. Един вид заглавието е важно нещо.
BlueZone Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Освен това, нека не забравяме, че над половината от обявите за продажби се пускат в някакви други произволни раздели, така че наличието на тази дума улеснява модераторската работа
spongebob Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 ^^^ ...аз пък съм забелязал,че подобни на тези обяви се пускат масово от потребители с 1 коментар...има човека-продава,естетическият на форума не го интересува
IgniteAll Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Baby Thomas, дай един логичен и безболезнен начин за коригиране на това недоразумение и ще го направя лично. Какво не веднъж съм казвал и ще го кажа отново, няма начин да откажеш или научиш онзи, който минава за 2 минути да драсне една обява и да изчезне. НО! Не мисля, че за едно такова нещо можем да се метнем да наказваме потребители, били те и с по един коментар. Това ще е още по-нелепо от това, което са написали в заглавието...
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 Ми то това не беше толкова "предложение", колкото питанка с цел дискусия. Ясно ми е, че не можем да окултурим всички и т.н. и т.н. Сори за спама, че направо тей излезе в крайна сметка...
sw1tched Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Според мен не е болка за умиране да го пишат хората. Аз лично не го правя, нито ми е проблем като гледам 'нови коментари' да отварям теми, на които не пише 'продавам', стига в заглавието да има нещо, което ме интересува - не съм тръгнал да отварям всички теми, които започват с 'продавам', а дори да отворя някоя в раздел купувам, за мен е полезно, защото човека търси същото нещо и може да има предложения. Темите със заглавия "продавам.", "продавам...", "оферта", и т.н., от друга страна, ме изнервят много. Близко е до акъла, че продаваш, щом е в този раздел, поне кажи какво продаваш
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Ха-ха-ха-ха. Да, вярно, това го бях забравил. Тема кръстена "Продавам!" в раздела "Продавам" е супер уместно подбрана като заглавие... Едит: Напомни ми за СД-РОМ устройствата, които ги продаваха с драйвери за самите тях записани на СД-диск... Редактирано Януари 31, 2008 от Baby Thomas
Recommended Posts