axxess Публикувано Януари 28, 2008 Share Публикувано Януари 28, 2008 Може ли да ми препоръчате някои лесни, но приятни и готини за свирене песнички като за начинаещи. Ако може да ми дадете табуите. Благодаря предварително Става въпрос за акустична китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 не,че нещо ама имаш си уши.. слушаш,харесваш,проверяваш,научаваш Научаваш е от тука има мн табулатури: www.ultimate-guitar.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axxess Отговорено Януари 28, 2008 Автор Share Отговорено Януари 28, 2008 не,че нещо ама имаш си уши.. слушаш,харесваш,проверяваш,научавашНаучаваш е от тука има мн табулатури: www.ultimate-guitar.com Да знам го този сайт, но аз искам някакви простички тия все още немога да ги свиря. Все пак се уча от 2 месеца. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Total_Overdrive Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 tuk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axxess Отговорено Януари 28, 2008 Автор Share Отговорено Януари 28, 2008 tuk А някакви имена на песнички ? Сори знам че съм нуб ама ми свирука нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Всичко на Черно Фередже Редактирано Януари 28, 2008 от Janick_Gers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
El`ToRo Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 Научи The Godfather ще я намериш в 911tabs.com ти реши дали ще е варианта на Слаш или на този от филма . Мелодията е лесна това беше 1-вата песничка която научих на акустичната. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Total_Overdrive Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 tuk А някакви имена на песнички ? Сори знам че съм нуб ама ми свирука нещо Човече , като за начало ти трябва нещо бавно и ритмично ! Предполагам и сам можеш да си го избереш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 имало е такива теми преди - потърси - смок на дръвото, нриванъ и тн... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
headless Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 първото нещо което просвирих на китара беше на металика мама сед много готино парче наистина и много лесно същевременно. опитай да започнеш със нещо на металика или нещо подобно и ще ти е по-лесно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Total_Overdrive Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 първото нещо което просвирих на китара беше на металика мама сед много готино парче наистина и много лесно същевременно. опитай да започнеш със нещо на металика или нещо подобно и ще ти е по-лесно Опитай нещо по-просто - да има чиста китара и китара с дисторшън. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukeil Отговорено Януари 29, 2008 Share Отговорено Януари 29, 2008 свири началото на Nothing Else Matters аз това свирех отначалото..и много други акустични части на песни...което ти харесва бе така е най-добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Януари 29, 2008 Share Отговорено Януари 29, 2008 Май ей т'ва е сайт-а за теб: http://akordite.com/ Много добре познати БГ песнички, стават за учене, стават за пейки и бири и всякакви други поводи включващи консумация на алкохол Пък и естествено, яко Черно Фередже Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 29, 2008 Share Отговорено Януари 29, 2008 Видя ли темичката за школите на БГ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 29, 2008 Share Отговорено Януари 29, 2008 What's Up - Four Non Blonds Don't Cry- Guns'n'Roses Knocking On Heaven's Door Another Cup Of Coffee - Mike and The Mechanics Richie Valens - всичките му песни са с 3,4 акорда(C,F,G + Dm(понякога)) Give Me One Reason - Tracy Chapman Scorpions - разните му балади... започни с напр: "Always Somewhere" (елементарна) ...и се учи да слушаш, да вадиш сам, в противен случай си губиш времето... П.П: Всички тия сайтове за табс и акорди са ташак. Много рядко(да не кажа почти никога) съм попадала на нещо, извадено както трябва. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts