Packo Packomirov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Прегледах темата и някои беше публикувал схема и статия за 'милин камък' ("My precious") :-)) но мисля, че не са активни , та да ви помоля може ли някакъв линк или ги пратете на мейла: packo@hotmail.bg Благодаря предварително! :-) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Много от буустърите, които се продават и днес, се правят със 741, или негов аналог. Цитирай
vlado1113 Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Пробвал съм го с LF351,741,Ne5534p, но най-добре звучи с Ne5534p - звучи като boss камионче. И трите опампа стават без да се модифицира схемата, слагаш един цокъл и направо сменяш и пробваш. Този 709 дето го препоръчват изобщо не тръгна с него. Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Този 709 дето го препоръчват изобщо не тръгна с него. Значи ако гледаш внимателно схемата има 3 компонента c23 , c22 ,r32 за да работи с 709 . Понеже фабрично някои дистове са с 741 тези компоненти не са сложени на платката и най вероятно твоя дист е бил такъв и затва не е тръгвал с 709 ....... Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 мда 709 е първобитен опамп от 70те и за това трябва да му се прави режима от външни елементи - това по-новите го имат вградено Цитирай
Manolev Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Пичове, нищо против родното производство, но тази настъпи кутийка си е жив струг! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 е е наи сетне и дисторшъна ми да влезе в употреба , развам се че ти харесва ! Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 My precious! Съвсем случайно попаднах на тези тема, беше ми убягнала, но след като прочетох всичко, бих казал, че форума стигна своя връх. НЕСЪМНЕНО! Пълно е с бисери в добрия смисъл на думата, ама няма начин - то самия ефект си е бисер, а лафа на Данчо и Wolfheart отива директно в подписа ми. Като се замисля колко хора обединява този КАМЪК, пък като се сетя и кога беше на мода... май малко сме поостарели, а?... Здраве да има! Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Ха ха, аз от модела съм имал 6 броя във всички цветове,но с еднакъв звук. А за които не знаят "Милин Камък" е една могилна местност във Врачанско. Лично цветя съм поднасял там (сериозно) ... за приноса към Българския метъл. Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Ха ха, аз от модела съм имал 6 броя във всички цветове,но с еднакъв звук. А за които не знаят "Милин Камък" е една могилна местност във Врачанско. Лично цветя съм поднасял там (сериозно) ... за приноса към Българския метъл. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%...%BC%D1%8A%D0%BA Има монумент на загиналите там!!! Ето: http://blog.arhivatora.com/?p=568 Цитирай
Recommended Posts