metalhammer Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Схемата на милин камък я имаше в един брой на млад конструктор (този който се опитваха да списват наново преди години група млади инжинери ). Имаше и подробна статия - цялата публикация е дело на наш съфорумец който ако желае може да сподели по въпроса - аз го запазвам в тайна за сега. Схемата е адски близо до ДС -1 на босс. Вече компонентите са БГ , транзисторите за комутация са руски полеваци. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 :) е Данчо разби ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От къде го изкара тоя дист....малеееее...пази си го бре... От домашния ми музей бе, Митак На теб ще ти върши по-добра работа, можеш и да си го моднеш - аз наистина нямам време за това. Айде давай адрес и да ти го пращам ,,, Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 имаш ПМ освен да дадеш адрес да ти пратя бира в колетче Цитирай
Efo Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Това си е наистина носталгична тема . Ако някой се интересува от схемата + печатната платка - мога да ги кача до 3-4 дни Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 Пускай квот има! Тоя ефект е луд! Цитирай
Efo Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Както обещах: схема + печатна платка + статия Цитирай
trolla Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 преди около 6 месеца бях започнал схемата но така и не я довърших... тия дни може да я довърша...... Цитирай
Zlatanov Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 И аз имам такъв само че вече не работи ... щото и аз съм го ритал бая тъй като често спираше, иначе това че след всяко ритане си променяше звука е вярно и аз искам да си го реставрирам ... @Black_bird айде след като Ники ти модне твоя ... да пишеш какво се е получило че и аз взех да се замислям Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 22, 2008 Автор Отговорено Януари 22, 2008 Казах му да смени какво трябва / ако е нужно всеки чарк / и да го "подобри" ако е възможно. Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Наборе - мошеник То вече само на кутийката ще пише Милин Камък хехехе, като го оправи адаша Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 хехе..браво..това е култов ефект..имам чисто нов в нас и си го пазя..може би след 50 г. да струва повече...:-)) наистина има брутален звук, но е тогава беше по-добре от нищо... тия с 'метал зоните' си бяха гъзари... имам и фейзър (зеленото камионче) - пак на милин камък, и е чисто нов , така и не можах да го използвам уместно, а един прятел има копресор (червеното камионче) :-))..цялата серия ефекти е култова :-) (шега:МК-1 - идва от микрофония :-))) ех, спомени... Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Митак евала за темата Бро! Аз също в 9-ти клас на английската гимназия имах удоволствието да свиря с компресор и дистър на милин камък в касетофона вкъщи и нямаше такъв саунд...нещо средно между пръдня и пържене на яйца както каза колегата - обаче свирих металика сик енд дистрой и фор хум дъ бел толлс и отвреме навреме файт файър уит файър и нямаше такъв кеф....ехххх спомени Виждал съм и фейзъра в ел. дома в универсалния магазин обаче не можех да си го позволя със мизерната стипендийка и само скляпах на парцали....Обаче веднъж свирих на един концерт на училището в един 100 ватов винтидж олдскуул правеняк маршал и като изрева това чудо... още ме побиват тръпки После си взех Бос метъл зоун след 2 години и го подарих туй чудо на един пич...че вече беше взел да се включва и исключва когато иска и при употреба крака на китариста трябваше да е винаги нащрек Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Всъщност, ако включваме дисторшъна в каквото трябва, този педал не е въобще лош дистер. То и бос човек да включи в касетофона, пак се получава пръдня. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 (Редактирано) хм тея хора от млад конструктор в кой век живеят - 2000та година препоръчват операционен усилвател 709 или пък 741...... Редактирано Февруари 3, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts