TONY Отговорено Декември 22, 2007 Автор Отговорено Декември 22, 2007 И Кольо и Малин и Агоп - са с много яки варианти ( и много густо) .И другите също де, просто вдигате много яко летвата. Аз по прицип си репетирам два варианта на едно и също парче - съкратен (2мин и нещо) и пълен (4 и нещо) - но се различават малко и като грув. За първият вече съм готов, но ще е добре пак да пресвиря, че има някои моменти, дето не си ги харесвам. Ще постна и аз докрая. Предполагам и други ще постнат. Примерно Уинд край Мери, има много неща има дето си залужават. Цитирай
Martyr Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 (Редактирано) Супер!!! Засега всичките изпълнения са много добри!!! Хммм ще ми се да има такъв "трибют" и за мойте любими китаристи....жалко че всичките са живи, иначе можеше и да стане нещо ....дотук с черния хумор. Хилбили направо ме уби! ПС: Браво на Тони че вкарва движение във форума! Редактирано Декември 23, 2007 от Martyr Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 .... Здравейте на всички , много се изкефих на темата до сега , а и на всички изсвирили своите варианти на Баткото на всички китаристи ... та понеже съм си стар фен на Хендрикс и си играх оная вечер с Амплитюб Джими Хендрикс и ето какво излезе от тоя софт ... естествено че имаше и пост обработка на китарата но това е нормално както се казва ... парчето е откъс от любимата ми Вуду Чили магия на Хендрикс и не претендира за точност на вадене , изсвирване и т.н. , както и не е предназначено за участие в контеста , просто защото не е цяло и не е с вокал , но ми се стори че ще е интересно на аудиторията на тази тема и затова го пускам . китарата е моно а другото не е . микса е правен в 4.30 след полунощ , та затова може и на някой да не му се стори съвършен , ама не ми е било това идеята , пък няма време за съвършености . ето го и линка http://media.putfile.com/Voodoo-chili- ..... това е , коментирайте на воля - затова е пуснато ...... да не забравя да ви пожелая весело изкарване на празниците и като се казва от компания да не се оттървете и много винско и свинско ..... чи тъй де ... живи и здрави .- Цеко Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Уее,яко настроение евалата,а аз си мислех че само хард-рок те кефи.. BTW,това е вуду чайлд,и аз мислех да го пусна,но кофти тракове-вуду чили е друго парче. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 МНого ме изкефи Особено звука, който си изкарал с Амплитюб Джими Хендрикс, а и като цяло също. Цитирай
indy Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Ето го и моят плах опит - импровизация в стил Майк Стърн върху Who knows на Джимарата. Impro on Who knows Цитирай
Heartman Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Ето го и моят плах опит - импровизация в стил Майк Стърн върху Who knows на Джимарата. Impro on Who knows Нещо не работи линка така че не можах да чуя какво си записал. Ако го оправиш може да стане. Честита и Весела Коледа на всички! Цитирай
indy Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Сега сякаш го оправих: Impro on Who knows Весели празници на всички колеги! Цитирай
Heartman Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Сега сякаш го оправих: Impro on Who knows Весели празници на всички колеги! Да ок си много е готино страхотна импровизация.Личи че се занимаваш с джаз прогресии.Но малко се губи идеята ...понеже няма бас и става много отнесено ,ама иначе наистина ме изкефи мисленето ти Бравос! Цитирай
bony Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 браво майк стърн ми е един от любимите китаристи и наистина си го докарал да прилича на него Цитирай
ultramega Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 @indy Браво много добре.Само за ценители наистина. И аз бих искал да мога да импровизирам така, но явно не ми достогат знания и техника още... Цитирай
Heartman Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Ето го и моя опит както и предния път в последния момент. Не е много добре записа ам ко да прайш контифютри гадни! Айде жесело посрещане на новата година http://media.putfile.com/Heartman---Purple-Haze Цитирай
TONY Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 Ще го оставим за 05.01 - празници , изтрезняване... пък и повече може да се включат дотогава. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 За този контест бих могъл да се включа само с едно нещо, което всъщност другарчетата от S.O.D. направиха преди 22 год. и няма да е честно да им експлоатирам идеята. Цитирай
TONY Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 ^ i know what u r talking about важното е да имаме и чувство за хумор. пък и на тях им се връзва на стила пърфект. Цитирай
Recommended Posts