DeadWing Публикувано Декември 4, 2007 Публикувано Декември 4, 2007 Какво предпочитахте да правите - упрацненията и ли някое соло Цитирай
JimBeam Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 На 1 струна хващах мелодийки.Като смоук он да лотър, хал оф да маунтън кинг и такива :Д С един фр по цял ден или в нас или в тях мъчихме да хващаме мелодийки.Накрая на него му умръзна ама аз продължих да си цъкам.Бтв за начинаещите по добре да сфирят песни на СОАД.Много са лесни и яки,лично мое мнение(не че съм професионалист ама в началото аз на това съм се учил и ся съм доволен). Цитирай
DeadWing Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 На 1 струна хващах мелодийки.Като смоук он да лотър, хал оф да маунтън кинг и такива :Д С един фр по цял ден или в нас или в тях мъчихме да хващаме мелодийки.Накрая на него му умръзна ама аз продължих да си цъкам.Бтв за начинаещите по добре да сфирят песни на СОАД.Много са лесни и яки,лично мое мнение(не че съм професионалист ама в началото аз на това съм се учил и ся съм доволен). Рифовете на AC/DC лесни,предимно акорди Аз сега солата на Слаш мъча. Цитирай
Vertigo Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 аз започнах с един етюд и после Nothing else matters и така до сатриани и патручи и може би заради това сега не знам много акорди Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 По-лесните песнички на Deep Purple , Rainbow , Judas Priest , Uriah Heep , Black Sabbath . След това по-сложните песни на гореспоменатите . И така до цялото и творчество По време на този процес , особено ако смятате да свирите този стил , винаги помага композирането на свои песнички , дори да не стават супер ... Цитирай
DeadWing Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 Тоя алтернатив пикънг колко ме измъчи ...Тогава като го правих си местих чинето и още помня как ме болеше Цитирай
ukeil Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Ами мойте първи неща който свирех бяха няколко пиеси от една школа,на Металика Nothing else matters и разни по леснички който стават на акустична,защото тогава нямах ел.китара аа и упражененията щех да забравя...който си ги свиря и до днес Цитирай
martinkfreeman Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 House Of The Rising Sun Цитирай
david nakov Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Първата песен,която научих на китара, беше Breaking the low , и после Seek and destroy , доста след това започнах да свиря песни с цели акорди, имам предвид не само т.нр. петици, които са само на две или три струни, и това съм го отчел като голям пропуск така че тези, които сега почват да свирят да не правят моята грешка Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 бях много запален по металика и свирех началото на мастър ъф пъпетс Цитирай
MiroLambov Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Първото нещо дето научих (и още усъвършенствам) беше Sweet child O mine (ама само началото....) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Какво се има предвид под начинаещи? Тепърва започващи, или недобре свирещи китаристи . Иначе аз започнах с Nirvana - кла-асика! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Metallica-Fade To Black предпочитах просто да си свиря песни..без да се упражнявам И сега е така Редактирано Декември 4, 2007 от Black Bird Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 блъсках си на кухарката "смок нъ дръвото" или "смелс лайк булл шит" и се размазвах от кеВ Цитирай
metaliza Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 я препоръчайте някой по - лесни парчета за кухарка Цитирай
Recommended Posts