Jump to content
Българският форум за музиканти

Godo -''night Vision ''


Recommended Posts

Цеко, абе сякаш забелязвам лека отстъпчивост в ниския регистър или така ми се струва.

Слушам го на слушалки тип хипер бюджетни, ама няма как засега!

 

Сякаш баса си го поотдръпнал и омекотил. Що? Някак агресията му ми липсва на моменти.

А барабаните, с какво и как, редени!?

 

Ще възникнат и други впечатления като го послушам още...

Ще ми се да съм музикалния аналог на Кари Брадшоу... да разбирам от музика, ама да не се страхувам да питам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... първо да не забравя да благодаря за отзивите на ultramega , на рахата , на Black Bird , на the_gorer , на Wolfheart ,на overhate и на Mephistofel :) .... благодаря за отзивите пичове , както винаги съм казвал във форума можеш да разчиташ на подкрепа от хора съмишленици и колеги , а това е най ценото , както се оказва в един момент . Благодарско още веднъж :) . .... а сега за другото - първо Wolfheart приятелю , хубавите работи може би някъде по света стават бавно и от любов към детайла , само че за жалост , този проект става бавно не поради тези причини :) - просто както повечето от нас и аз бачкам друго - художник съм и колкото професията да е свободна , то това съвсем не означава , че стоя по цял ден и се чудя как да преаранжирам парчетата ... ооооо неееее .... за жалост работя по парчетата само в свободното си време защото все пак , музиката ми е хоби т.е. нещо от което не си плащам сметките за ток и т.н. а в последно време работата се натрупа по особено неприятен начин , та затова проекта става бавно , а не поради онези валидни за други места под слънцето причини ;) ... а иначе coh-da на въпроса за липсата на бас - може и да е така , за жалост все още не работя с монитори т.е. съм в каменната ера в това отношение , ползвам слушалки на АКГ К141 които са доста приятни , но все пак не са монитори , а и не на последно място , както споменах по горе , не разполагам с цялото време на този свят , пък и не целя постигане на професионален резултат в истинския смисъл на думата , защото съм наясно че ми миришат краката за тази цел - нито съм учил в областа на звукозаписа , нито имам дълъг опит от висене по студия нито пък разполагам с техника която може да бъде наречена студийна и от която се очаква профи резултат - аз съм лаик и гледам да си правя кефа доколкото мога и не на последно място за мен винаги е била важна идеята , защото там е духа от бутилката .... другото е занаят . живи и здрави . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много стилно ,много барнато ..... браво френде.

На истина ,едно от наи- смислените неща пускани тук .. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Биска , приятелю , знаеш че особено много държа на твоето мнение , та затова съм особенно благодарен за това което си написал :hysterical::thumbdown:;) тенкю май френд както се казва .. вери мъч ...... жив и здрав да си , щото останалото си го можеш както всички знаем много добре :hysterical: . Цеко :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо...

 

Човече, това е твое авторско, нали? Ква е тази скромност, група-мупа....

 

Аз ще си купя аблума ти. Ти само имай грижа да го натаманиш и разножиш. :hysterical:

 

Ти си единственият логичен отговор на дискусията за звукозаписа, бизнеса, капитализма и т.н, каквито теми се завихриха с подходящия висок тон, патос и заяжданици, обиди, Берлински стени и прочее.

 

Дерзай, друго какво да ти кажа.

Хубавото е, че имаш търпение. аз вече нямам да се занимавам с техника. СТрува ми се наивно техниката да реши проблемите с общуването на сапиенсите.

 

Но това - другаде.

 

ДЕРЗАЙ. Не се отказвай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко "демо"!!! :)

 

Малко еретично би прозвучало от устата на китаристче, но мен лично в това парче най ме кефи дръмса. Не като саунд, а като как са разцъкани. Сюпърб!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... sa6tiat и Baby Thomas и на вас благодарско за мненията .... sa6tiat , писах ти по скайпа така че не е нужно и тук пак да пиша пък и някой мнения по добре да останат на ниво двустранна комуникация - предполагам че ме разбираш какво имам в предвид .... Baby Thomas , адаш радвам се че са те харесали барабаните ... като знам какъв маниак си на тема миди ударни .... е все още не може да се разберем за фирмата ама карай .... току виж един ден Ез дръмър и Адиктив дръмс се обединили :no: ....... тогава може би ще се радваме на вечен консенсус :hooray: ... живи и здрави . Цеко :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hooray::yahoo::rocker:

Жица брат ми :) Как съм го пропуснал .... от "жегата" наоколо нещо изпускам един от най-интересните ми подфоруми :)

Басът и барабаните са много много :no: ...и аз като Същий ще си купя албум - ти само имай грижа да запишеш и размножиш ... ного сме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях слушал нищо в тази категория напоследък и виждам колко съм пропуснал сега!

Много приятно парче и саунд!

Вокалите не са точно по моя вкус, но като за тази музика са ОК. Абе доволно се е получило. Ще ми е повече от интересно да чуя целия проект. Поздрави за добрата работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цеко,евала братче :) .

не съм чул тук в форума почти нищо подобно досега,от ледна точка на идея,усещане и удоволствие от слушането.така с вокал музиката е блажна за ухото ми... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.