edgecrusher Публикувано Ноември 18, 2007 Публикувано Ноември 18, 2007 Ставаше въпрос преди време с други теми дали може да се докара яко метал звук с тази китара, а още по-рано някъде другаде имаше дискусия за Лес Пол тип китарите и ниските настройки. Моя отговор е в този кратък семпъл. Надявам се да е полезно и за други узъри Vintage-V100-B-Tuning Цитирай
bratmito Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 А останалата техника каква е? Аз съм се наточил на такъв Винтидж,но да видим ще успея ли да си го взема. Ако имаш някакви други записи с тази китара ще се радвам да ги чуя/по възможност всякакви-резачки,рокаджийски,чисти..../ за да добия представа за звука. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Звучи много добре! Определено е супер за "метъл". Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 20, 2007 Автор Отговорено Ноември 20, 2007 Ами да не ставам банален, не отбелязах че съм записвал през Line 6 Toneport UX2. За сега имам само няколко записани проби с тази китара, но са все с изкривен звук. Ако имам време скоро ще врътна и нещо чисто, защото реално и там не е никак зле! Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Като я взимах моята убавица, в Райзинг ме включиха през някакъв мноо тежък ефект, за дет ли, за грайнд ли. Ами тая китара изпочупи всичко. Това определено е универсална Рок китара. + мен. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Абе бива, ама чак много добре не е - китарата може би е добр ано нещата след нея не ме кефят на звук изобщо Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Кои неща след нея? Нещо не ти се разбира... Става за резачка, това питаше момчето, да не цитираме плеядата обрасли стъргачи на дет и грайнд, дето ползват такъв тип китари, даже единият беше баш с V100. А за вкуса е ясно, това не подлежи на коментар. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 ^ефект и амп има предвид.През ламБа със санс-амп китарата става за убийствена тресня-силен аутпут,дълъг и плътен тон,който идва от самата конструкция и махагона.На чисто,или със слаб драйв е чудесна за блус,джаз и рок.Единствено не ме кефи чистия тон за ритъм китара(разбирай дрънкане) и това в сравнение със Стратокастер.Колкото повече свиря повече ме кефи,все пак е коренно различна от страт,много "пробивен"звук. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 ^ефект и амп има предвид точно - говорех за семпъла Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Не ви знам настройките дето ги правите , ама това е с прекалено изгъзени честоти (ниски и високи среди) . Затова си е чиста мизерия . Смени леко настройките и дай пак ! ЛИЧНО МНЕНИЕ (точка) Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 Не ви знам настройките дето ги правите , ама това е с прекалено изгъзени честоти (ниски и високи среди) . Затова си е чиста мизерия . Смени леко настройките и дай пак ! ЛИЧНО МНЕНИЕ (точка) Записал съм със звук, който на мен ми харесва и с който обиковено записвам. Като не ти харесва, здраве да е! Поръчки не изпълнявам или не по този начин. Ще ми е интересно да чуя твоя звук Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 ^ Скоро и моя звук ... Не е поръчка . Просто забелязвам сред приятели , че звука наистина не е добре направен . Ако искаш да демонстрираш китарата , трябва някакси другото да е на 0 така да се каже . Всичко в средата и така ... Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 ^ Скоро и моя звук ...Не е поръчка . Просто забелязвам сред приятели , че звука наистина не е добре направен . Ако искаш да демонстрираш китарата , трябва някакси другото да е на 0 така да се каже . Всичко в средата и така ... Добре,ама аз не демонстрирам общи положения. В темата е казано по-точно: Метъл звук с ...Ако това не е твоето разбиране за метъл звук, направи го по твоя начин го пусни тук хората да чуят. Аз не претендирам да има идеалния звук, претендирам да имам собствено разбиране за звук и желанието да го споделям. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Добре , добре . Явно не съм разбрал смисъла на темата . Според мен беше семпъл на китара , не на това как звучи метъла според теб . Както и да е , не мога да си върна думите назад и да се отърва от този странен разговор . Прави както искаш . Даже е началото си написах , че е лично мнение . Да не се окаже , че нещо пак съм засегнал някого , заради различната си гледна точка ... Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 От три дена и аз съм с V100 ще я тествам с Vox Tonelab-а и ще сподяля мнение и аз . Цитирай
Recommended Posts