KeRRANGKid Публикувано Ноември 12, 2007 Публикувано Ноември 12, 2007 http://www.gibson.com/robotguitar/index.html Леле, како. Дося имахме саморазстройваща се китара. Ся измислиха и самонастройваща се. Ама скептицизма встрани, бая пипната изглежда. Ако я пуснат и в сънбърст финиш, халал! Цитирай
Traktorist Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Ебати животното :О. Такова в БГ няма да им в близокото десетилетие предполагам.. Цитирай
ukeil Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Много луда китара!Ма аз лично не виждам смисъл,готино е някакво ама това за самонастройването...абе губи се кефа друго си е да си я настрои сам. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Ебати животното :О. Такова в БГ няма да им в близокото десетилетие предполагам..Я па ти..Слави шоу сигурно са закупили една бройка вече. Цитирай
Slav Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Още малко и ще измислят такава, която свири сама Иначе идеята е добра, но някакси е прав колегата, че се губи удоволствието. Я па ти..Слави шоу сигурно са закупили една бройка вече. Нали, само дето остават 24 дена преди да я пуснат на пазара Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 ^ Нищо не остава то Този продукт за самонстройката не е на Гибсън, а на една немска фирма. Хората отдавна си предлагат тези ключове и може да се монтират на собствената ти китара. Аз даже се бях навил да дам 800-900 долара, ама накрая като ми обявиха цена 900 евро и се отказах. Не си струва просто - прекалено скъпо е баси ... Цитирай
allex_max Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 от цялата далавера не разбрах - настройва ли се в реално време, т.е. докато свириш и подръпваш тенката жица ... Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) да - дори а завъртиш умишлено ключа пак се оправя това не е нищо ново - знам го от много време и ми се струва поредната глупост - някакси не виждам смисъла - баси утрешните китаристи няма да знаят как да си настройват китарите и не се казва Джипсон (както пише на акустичните Орфей копие на gibson) ами Гибсън Редактирано Ноември 12, 2007 от Overdrive Цитирай
ceco milanov Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Абе малко изгъзица е целата работа. Но нека си прават хората щом им се занимава. Overdrive спокойно.. утрешните китаристи няма да заделят по толкова пари за първа китара по не в близко време Цитирай
ukeil Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Прегледах видеото в сайта който сте дали... не вярвам да си взема такава китара .. тая е убиец!Освен че убива старите китара бие и хора,изкарва им ъкъла! Цитирай
TONY Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 още кога бях пуснал линк за това откритие то мина година! KeRRANGKid - ок пуснал си тема след дъж качулка дето се казва.. АМА КАК НЕ ТЕ БЕ СРАМ ДА НАПИШЕШ Джибсон ей това не знам http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=30207 темата се казва - Имената на апаратурите и инструментите., Нека да знае всеки как се изговарят на български!!! Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 С подобна китара свири Джими Пейдж в София,. ,и аз се чудех за какво са му тия копчета на китара.. Смисъл има и то сериозен,не толкова че не можеш да настроиш китара, а в различните настройки които туй чудо прави веднагически...ако ипотетично имах такава китара голямо връткане би паднало...единствено съм леко скептичен на 1000дното настройване дали тия роботунери ще се държат както в началото.. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 ^ На концерта на Пейдж & Плант преди 10 години ли е свирил с такава китара Джими? Не сьм сигурен, неговата просто беше лилав финиш стандартен Лес Пол. Предвид колко често Джими свири с ненастроена китара се съмнявам, че му пука особено за това Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 12, 2007 Автор Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) още кога бях пуснал линк за това откритието мина година! KeRRANGKid - ок пуснал си тема след дъж качулка дето се казва.. АМА КАК НЕ ТЕ БЕ СРАМ ДА НАПИШЕШ Джибсон ей това не знам http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=30207 темата се казва - Имената на апаратурите и инструментите., Нека да знае всеки как се изговарят на български!!! Колега, ирония, колега :] Самоцелна, но съвсем добронамерена. Нали, като много ти харесва нещо ама не можеш да го имаш, почваш да му казваш ей-така, че да не ти е толкоз мъчно. Е - Мария става Мима, Десито - Деса, Цветелина - Цеца/Цура/ и тъй по трасето. Недей взима нещата толкоз насериозно. Не всичко е туй дето изглежда :] Дай да пийнем ся по едно за дядо Лес Пол и всичкото му наследство. ontopic: Мен ме заинтригува доста повече това, което твърдят, че са направили с дървото - микропори, чеймбъри, ала бала. Няма начин да не се отразява на звука. Ако са успели да създадат китара, която дава състейна на класически Лес Пол а тежи наполовина толкова, това е за адмирации. Иначе тук не става дума само за лесна смяна на строя по всяко време. Това нещо автоматически донастройва и интонира по зададен стандарт. Навярно спестява много грижи. В крайна сметка от музиканта трябва да се иска само да свири, не да врътка врътки и кълца струни с клещи. All you have to do is play - перфектно. Редактирано Ноември 12, 2007 от KeRRANGKid Цитирай
chlen Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) Мен ме заинтригува доста повече това, което твърдят, че са направили с дървото - микропори, чеймбъри, ала бала................................................................................. ........................................... Това нещо автоматически донастройва и интонира по зададен стандарт. Навярно спестява много грижи. Чеймбърд Лес Пол-ки се правят от доста време и това не е нищо ново и революционно в китаростроенето, в случая основата на тялото която в повечето случаи е махагон е издълбана на места и отгоре има залепен топ (предимно от клен). ................................................................................ ............................................ Това нещо само донастройва автоматически, интонирането става ръчно, като тая джаджа само ти подсказва накъде да връткаш и по колко. Редактирано Ноември 12, 2007 от chlen Цитирай
Recommended Posts