peshoy2k Публикувано Май 11, 2005 Share Публикувано Май 11, 2005 най-добър не ща да ми казвате, щото за мене едното не се покрива с другото. Ей, и да не вземете да се изпокарате кой е Бах и кой не е..х. Това за мене е тема дето отдавна искам да подхвана. Мисля, че такава няма. Ся съм си набримчил Енио и се размазвам :violin: :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Май 11, 2005 Share Отговорено Май 11, 2005 ами моя е моцарт ,защото съм роден на неговата дата - 27.01 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Май 11, 2005 Share Отговорено Май 11, 2005 Вагнер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Май 11, 2005 Share Отговорено Май 11, 2005 Джими Хендрикс - американски композитор майтап бе Уили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 11, 2005 Автор Share Отговорено Май 11, 2005 Джими Хендрикс - американски композитор майтап бе Уили а не на майтап кой ти е любимия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 ами зависи, едно време слушах Шопен, сега съм на Бах (не се бъзикам, сериозен съм), мъча една негова фуга в D минор - зор виждам ама кефи, уважавам и Тарега - не може да се каже че имам най-любим композитор, просто определено време съм на една вълна, после на друга Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Ето това ми стои закачено над пианото: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 12, 2005 Автор Share Отговорено Май 12, 2005 Ето това ми стои закачено над пианото: красноречиво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Бетовен и Бах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mila_kara Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Любимият ми композитор е Шопен! Най-обичам да свиря неговото ноктюрно № 2 оп.9 в Еs-dur. Музиката му е нежна и завладяваща. Само един представител на зодия Риби, може да пише с толкова чувство и емоционален заряд.Е, това последното е лично мнение - не го натрапвам на никого! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Моят любим композитор е Albeniz, мисля че той е писал композиции за пиано, но аз съм свирил негови на китара, направо са страшни Иначе и Dream Theater са ми любими :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fernandes Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Martin Gore Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Ха това за Мартин Гор ми хареса Абе тука само за класически композитори ли ще говорим или по принцип? mila kara, това за зодията Риби е вярно донякъде. ако си падаш по астрологията, сме на една вълна.. (сори за офтопика) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 J.S. uber alles Иначе - Берлиоз, Brahms... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 12, 2005 Автор Share Отговорено Май 12, 2005 Ха това за Мартин Гор ми хареса Абе тука само за класически композитори ли ще говорим или по принцип? mila kara, това за зодията Риби е вярно донякъде. ако си падаш по астрологията, сме на една вълна.. (сори за офтопика) ключовата дума е ЛЮБИМ, всеки както го разбира. Не е задължително да е класик може и Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts