noti4ka Публикувано Октомври 29, 2007 Share Публикувано Октомври 29, 2007 http://media.putfile.com/Summer-Time-21 Записа е осъществен в домашни условия.Записахме си работен вариант без никакви настройки. Приемаме критики и коментари всякакви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 http://media.putfile.com/Summer-Time-21 Записа е осъществен в домашни условия.Записахме си работен вариант без никакви настройки. Приемаме критики и коментари всякакви Ествествено, непринудено, просто перфектно! Мнго високо вдигате летвата в този раздел! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2007 Има още какво да се желае,но работим по въпроса усилено Благодарим за милите думи! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Октомври 29, 2007 Share Отговорено Октомври 29, 2007 Има още какво да се желае,но работим по въпроса усилено Благодарим за милите думи! Успех! Лично аз предпочитам изпълнението да е по-естествено, с дреболийки незначителни и да звучи емоционално живо, вместо да е постигнатото съвършенство, което някак прави музиката емоционално стерилна... Затова за мен в момента звучите перфектно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2007 Благодарим още веднъж! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 По принцип не съм върл фен на джаза и особено като има па-ба-па-би-па-бу-ба-бап фрагменти се отегчавам доста бързо, но вие двамата звучите много приятно! Започвам да ви ставам фен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Има и други видове интро, освен това разлятото, дето го праскате навсякъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 за голямо съжаление забелязвам една много неприятна тенденция в пеенето ти - към все по-силно замазване на текста. някакси се губи смисълът да пееш с текст Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Всъщност доброто произношение и чистия изказ "леко" ме дразни... Особено в рок, джаз и прочее импровизации... сиреч колкото по-омазано толкова по-на английски. Иначе звучи като Васил Петров, а това е гадно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 има някаква граница след която става безпредметно да се пеят думи колкото по-омазано толкова по-на-английски - тва е яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
XAS Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Признавам, бях приятно изненадан. В този маниер, преди близо 40 години, Ела Фицджералд и Джо Пас записаха на грамофонна плоча уникалната си визия върху изпълнението на знакови парчета от ерата на суинга. Радвам се, че днес българчета се осмеляват да гонят тези високи стандарти и то сполучливо. Търсете себе си, своя изказ, своето усещане и постоянствайте. Бъдете съвсем наясно със стила, преди да гоните върха. И спокойно, след него има друг! По-висок. Желая успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) А,бе свирете си,пейте с ,не ни слушайте какви ги дрънкаме.То всеки си знае какво точно иска да постигне./В случай,че знае/:punk_guitar:Ако имате нужда от мнения задавайте конкретни въпроси на конкретни хора;ако целта е изява-правете концерт Редактирано Октомври 30, 2007 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Ми целта май е всеки да си каже кво не му харесва,пък ние си преценяваме на кой мнението му е меродавно.Да-смелост е да свириш такива неща,още повече когато имаш още много хляб да ядеш,все пак всички са критични когато става въпрос за джаз.Аз не се надявам на изцяло положителни мнения,биха били безпочвени! п.п.Малка подробност-свиря в този запис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Октомври 31, 2007 Share Отговорено Октомври 31, 2007 Всъщност доброто произношение и чистия изказ "леко" ме дразни... Особено в рок, джаз и прочее импровизации... сиреч колкото по-омазано толкова по-на английски. Иначе звучи като Васил Петров, а това е гадно... Баце ти откога взе да разбираш от джаз На мен лично е ми липсва динамика трябва да има повече моменти като този на 3`27 и ако има и някаква градация към отделните части мисля че ще стане още по добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
estinto Отговорено Ноември 1, 2007 Share Отговорено Ноември 1, 2007 поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts