Jump to content
Българският форум за музиканти

estinto

Members
  • Мнения

    271
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от estinto

  1. Gema music на ул. Будапеща № 5. На мен ми свършиха чудесна работа. Има и телефон на сайта.
  2. Рафо, прав си...може би и болезнено прав, но все пак "успешния" продук по същата тази логика не значи и качетсвен продукт. Както и да е истината е някъе там, нека всеки я намери за себе си!
  3. Александре, тоику-що чух албума ти и те поздравявам. Не бих си позволил да те критикувам, тъй като аз не съм издал албум все още, а може и никога да не издам. Нещата ти ми харесват, ефирни са и някак мистични, но колегата по-горе е прав, че като характер им липсва разнообразие и би могъл да обогатиш и развиеш музиката си в тази насока. Колкото до това, че медиите се дръжат като средновековна църква плюс това, че нямат никаква възпитателна функция мисля, че повечето тук сме съгласни с това, но пък и ти трябва да "заслужиш" споневането си. Публиката не може да е мерило за това колко успешен си като музикант, по тази логика днешните "рапърчета" и чалга дивите трябва да ни слушат за пример, а това май на никого тук не му се иска. Прави изкуството, както го разбираш, скромно и с по-малко суета около себе си и мисля, че няма как да не си доволен.
  4. Предвид таланта, който твърдите, че детето има е престъпление да свири на такъв "инструмент". Във форума има достатъчно теми с подробна информация за дигитални пиана и лесно ще се ориентирате какво точно да закупите, съборазено с бюджета ви. Моят съвет е, че трябва да намерите вариант за акустично пиано или много висок клас дигитално.
  5. Че е "кебабчийска" музика- такава е, обаче корените и соца..нещо не ми се връзва. Всяко нещо с времето си. Тогава също е имало качествена музика наживо- соло или с банда, както и сега , но днес има не едно и две заведения където изобилства от "хитърпетровщини" пускани от модерен наркоман със слушалки в ушите и пулт в ръцете, а върху творчеството му мастит саксофонист сочно надува клиширани хватки, заобиколен от жени по сутиен. Чисто и просто си е занаят, който с развитието на технологиите сам по себе си променя начина и визията, но "хитърпетровщината" остава.
  6. Приключваме . Джейсън Моран Трио е мега добро
  7. Не смятам, че един музикант трябва да се абстрахира от каквато и да е музика и то само , защото инатливо иска да и се противопостави. Няма нужда от излишно философстване...така, или иначе това не е музика за широката публика, но това не я прави лоша. Вероятно така са мислили и за би-бопа и за още куп течения не само в джаз музиката.
  8. Не ти пречи да си слушаш каквато искаш, но да отричаш развитието на музиката е несериозно.Всеки сам си избира иначе какво да слуша и защо да го слуша.
  9. Не смятам, че всяко изпълнение на даден изпълнител е гениално( е може би на Кийт Джарет ), същото важи иза Моцарт нали?. Освен това не забелязах някъде думата гениално да беше използвана, за да характеризира пуснатите клипчета
  10. Ти нещо много се разпали . Сесил Тейлър доказан музикант ли е, или пак е извращение според теб? И ако е извращение, как ще ми докажеш, че си прав.
  11. Тази тема заприличва все повече на "форумен фолклор". Казаното от Tozi звучи абсолютно меродавно, а твърдението, че конкретните примери са глупости, грозна музика и прочие изобщо не звучат сериозно и то казани от хора, които се занимават с музика.
  12. Супер е Ненчо...много ми харесва
  13. Супер поздравления към цялата група
  14. Много приятна музика- успех!
  15. estinto

    Boyan M.

    И от мен голямо браво
  16. между джуно и ямаха гласувам с две ръце за мм6-цата
  17. Това че е задължителен и помага на солфежа не го прави по-труден за усвояване. Като цяло темата е глупава и няма никакъв смисъл за да владееш един инструмент трябва да му се отдадеш бил той пиано, китара, цигулка и .т.н
  18. страхотно попълнение във форума
  19. estinto

    <!> Фукня

    да ти е честита машинката
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.