hippie Отговорено Октомври 6, 2008 Отговорено Октомври 6, 2008 Гледам сме подели старата песен ... Mezzoforte: *EG blues; *Roller Coaster ФСБ: *78 оборота; *Празник И още по темата: Ето я хумористичната дефиниция за бас соло (някой да не се обърка ): Бас солото започва когато барабаниста спре да "свири" Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Ей това, ама цялото 8 мин соло + интрото. На всичкоро отгоре и саксофоноста разцепва. Цитирай
vurbito Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 Солото на Виктор в The Sinister Minister Цитирай
snatch Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 Частта на Антъни Уелингтън от 1.05 нататък. Цитирай
johniebgood Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Yves Carbonne - тоя пич как свири на тази "едва" 12 - струнна талпа , акъла не ми го побира... Цитирай
metal_warrior Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Ето нещо интересно http://www.youtube.com/watch?v=xnpXDW9KOPI Искам да ви попитам, някой от вас беше ли на концерта на на Виктор Уутън, Маркъс Милър и Стенли Кларк защото аз пропуснах, а пък искам да чуя професионално мнение за концерта. "Беше много яко" ми каза 1 приятел, но т'ва не ми стига. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 ^ Това наистина ли е В.Утън ? Малко спънато ми звучи на места . Цитирай
MDFk Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Това последното ако е Уутън, издавам грайнд албум само с бас и ставам милионер. Тона е далеч от неговия, + това той има навик да си заглушава "барабанки" когато свири сам, създава си ритъм. Тука пердаши синйе кот мойш и напред - кадърен ама не е споменатото лице. А, да - имаше маса хора от нас на концерта, и беше много хубав - но все пак 1/3 от очаваното. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Някой го спомена в темата, аз пък пускам линкче - не че е нещо превъзхождащо всичко дотук..но, в крайна сметка, въпрос на вкус е! А моят се спира доста често на PRIMUS - TOMMY THE CAT Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Pink Floyd - Hey you НЯМА такъв бас...Това е просто...... :x Цитирай
MDFk Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Някой го спомена в темата, аз пък пускам линкче - не че е нещо превъзхождащо всичко дотук..но, в крайна сметка, въпрос на вкус е! А моят се спира доста често на PRIMUS - TOMMY THE CAT Че то туй много арно парче, бре Ачо. Откога си казвам че ще отделя време да го науча, ама нъцки - все не смогвам. +1 за него от мен. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 ^ Ако се научиш и да го пееш - обади се, да направим трибют на Праймъс! Аз ще съм в публиката :) Да не е хич спам - винаги съм смятал, че има няколко "крале" в жанра си, които, целенасочено или не, дори се казват така (КИНГ).. Като се започне от Б.Б. Кинг, мине се през Стивън Кинг и се стигне до Марк Кинг! Цитирай
bassbull Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Аре пичове, размърдайте се! GROOVE http://www.youtube.com/watch?v=iwwZuakWECM Цитирай
Fats Отговорено Януари 24, 2013 Отговорено Януари 24, 2013 Нещо далеч по-полезно от гледане на картинки. Е за тези, които могат да четат... http://dox.bg/files/dw?a=b8ee6137df 1 Цитирай
Yves Отговорено Януари 24, 2013 Отговорено Януари 24, 2013 Абе, тя ако ставаше само с четене тая работа... 1 Цитирай
Recommended Posts