Trysth Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Metallica - ...and justice for all Slayer - Всичко Meshuggah - Chaosphere Converge - Jane Doe Mayhem - De mysteriis dom sathanas Burzum - Filosofem Pink Floyd - Всичко Cannibal Corpse - Всичко Цитирай
Mladen Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Стив Лукетар - Toto,Стив Морс - Deep Purple и саунд-а на китариста от Jurney са първите за които се сетих! След това ми дойдоха на ума David Gilmore & Pink Floyd и John Petrucci ( с muzikman)! Greets!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Добрият ,натурален ,възможно най аналогов и не напудрен саунд.Примерите са наиситна прекалено много във всички стилове,за да ги изреждам Цитирай
SviStyle Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 1.Стиви Рей Вон 2.Анди Ларок (с Кинг Даимънд) 3.Фил Кембъл Цитирай
martinkfreeman Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Suidakra - Signs For The Fallen/Caledonia Norther - Dreams Of Endless War Mayhem - De Mysteriis Dom. Sathanas Цитирай
bony Отговорено Октомври 10, 2007 Автор Отговорено Октомври 10, 2007 Аз пък, за разлика от Overdrive, си имам любим китарен звук. Също слушам и харесвам страшно разнообразна музика като стилове и звучене, но в моята лична класация за китарен звук неизменно на първото място стои Andy Timmons. Особено албума 2006, просто ТРОШИ РЕБРА!!! от къде да си го изтегля да го чуя от 3-4 години на съм слушал нова музика ,явно съм поизостанал доста Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 : да си видял по-долу да пише The largest torrent search engine and torrent directory on the web има и още много такива и все фрее и нямат коефициенти и тн Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 МОЯТ !!! Хора , започнете да правите звука си както на вас ви харесва , не както е някоя си там песен ... Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 мен ме кефи телекастър-ов звук - знам, че е много диско ама ..си има китаристи в групи като pixies, placebo, silverchair, които основно използват telecaster Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 (Редактирано) SRV, Zakk 'F' Wild, Slash & Steve Morse също са в класацията. Нечовеци всичките!!! Телекастъра води с 12873340 светлини години пред всички други за НАЙ-ГНУСЕН звук. Отварт! Трябва да ги забранят със закон!!! Редактирано Октомври 11, 2007 от Baby Thomas Цитирай
Xoce Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Харесвам звука на John Frusciante (примерно), но от друга страна мисля, че Lord of Darkness е прав... моят звук най си ме кефи поради простата причина, че пасва на типа музика, която правя. мен ме кефи телекастър-ов звук - знам, че е много диско ама ..си има китаристи в групи като pixies, placebo, silverchair, които основно използват telecaster Silverchair -> Telecaster...не мисля... а и никога не са звучали като с Tele... reference: http://www1.freewebs.com/sickened_emotions...ielsguitars.htm Цитирай
Slav Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Е браво бе - никой не спомена звукът от китарата на Ангъс Йънг Също така ме кефи звукът на Глен Типтън от Джудас Прийст. Особено в песента Burn In Hell Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Също така ме кефи звукът на Глен Типтън от Джудас Прийст. Особено в песента Burn In Hell Аз в тая песен повече харесвам баса Цитирай
Recommended Posts