ruidolff Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 И аз се радвам на младия храбрец, който се бори с материала. Ние бяхме същите. Само го моля да внимава като работи с инструментите, да си пази ръцете. За момента го съветвам да не бърза с оформянето на грифа, това може да стане и по-късничко. Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Отговорено Ноември 4, 2007 Мерси, мерси много ! Не явно си се объркал за vlex, той както и всички други много ми помагат за инструмента. Сега по една друга тема понеже почти съм готов със ирландската си гайда, и имам малка спънка. Ако някой е запознат със духовите инструменти като цяло, нека ми пише ЛС. Цитирай
vurbito Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 хмм къде е тази книжарница от която си взел дървото за грифа? Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Отговорено Ноември 4, 2007 Ами гледам от темите който си поствал че ти трябва орех за бас. Не знам дали в този склад където аз взимах има. Иначе той се намира в Овча Купел , ако си от София де. Цитирай
vurbito Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 Ами гледам от темите който си поствал че ти трябва орех за бас. Не знам дали в този склад където аз взимах има. Иначе той се намира в Овча Купел , ако си от София де. дай ми адреса чичо ми живее там и може да погледне Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Отговорено Ноември 4, 2007 Овча Купел (старата част) на ъгъла на ул.Любляна и ул. Боряна. Не знам номер но ако го търсиш склада знай че до него има строеж точно на ъгъла и склада е доста невзрачен трудно се вижда макар че е точно на улизата. Представлява нещо като голяма бутка за банички със навес, но истинскят склад е навътре затова не се забелязва. Ако имаш още въпроси пиши ЛС да не спамим. Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 5, 2007 Автор Отговорено Ноември 5, 2007 (Редактирано) Ааааа такам... днес сунтрита се случи нещо много странно събудих се и това беше до леглото ми. Понеже съм във Враца временно предполагам че е купено от някой местен магазин. Даже не знам дали е от баща ми или от съседа който разправяше че познава тукашен музикант. Та ако някой е запознат да ми каже къде е тоя магазин във Враца. А аз сега се заемам да мисля варианти къде как да разположа ключетата. http://img205.imageshack.us/my.php?image=img1596ju1.jpg Редактирано Ноември 5, 2007 от icohohi Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 ти както направи главата май няма да се хванат нищо - направи я с 4 струни Цитирай
vurbito Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 ти както направи главата май няма да се хванат нищо - направи я с 4 струни хмм човека ше си има къс пиколо бас тва е добра идея Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 5, 2007 Автор Отговорено Ноември 5, 2007 (Редактирано) Спокойно ве пасват като по учебник са както виждате съм си направил картонен макер и разработвам различните вариянти. Добре че са 3 леви и 3 десни. Просто явно съседът добре е преценил всичко, а аз се чудех що я мери. Така е услуга за услуга. Редактирано Ноември 5, 2007 от icohohi Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 не слагай чак толкова навънка колкото е долу в дясно ключа - трябва да е стабилно дървото под ключа Цитирай
ruidolff Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Добре е, че караш по шаблон, но преди всичко виж точно как ще минават струните от ключовете към горното прагче, защото имаш критични ъгли. И наистина не пробивай главата в самия край, защото дървото няма да издържи. Не чертай на компютъра, а директно на реалната глава. Постарай се да стане здраво и красиво. Остта на ключето не е точка, а кръгче с определен диаметър. Мери посоката на струната от допирателната на диаметъра към горното прагче. Успех, юначе! Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Както гледам ще ти трябват 2/2+ "разпределители".. А и все пак виш пак сметките, защото най-дясния ключ ич не ми се види пасващ Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Така 2-ра и 5-та ще опират в първите ключове,май трябва да са по-навътре,също и 3 и 4. Цитирай
Recommended Posts