sasog Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 С малко закъснение да си кажа и аз : дрънкам на електрическата с Dunlop USA Nylon 0.88 сиво и Фендъри-всичките средни Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 3 любими: 3. Fender - старо (на 7-8 години) - тънко - идеално ми е за класическата китара. Имам и едно средно, ама не ме кефи толкова. 2. Самоделка - фонокарта - много чист и плътен звук вадя с него на всеки инструмент. 1. Thomas Youngblood signature - перце от концерта на Камелот - фосфоресциращо (1mm трябва да е) - маниакално удобно е. Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Рядко си купувам перца.Обикновено ако в магазина нямат да ми върнат кинта или два си вземам перца, вместо ресто(май бая често пазарувам). Но все пак предпочитам Фендер Калифорния(прозрачни, червени и с кокосова палма, банановата е менте ) Цитирай
Daniel_V Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 Благодарение на Baby Thomas , немога да се отлепя от Dunlop Jazz III Small. Много ме радват, яко агресия понасят. Странното е въпреки , че са дребни и малко ми се губат в ръцете (ръцете са ми като на млад копач ) са ми по-удобни от всички други които имам, а те вече надброяват 20 вида... Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 ... ...винги съм смятал че е най добре перото да се ползва като перо...а фонокартата като фонокарта...все пак струва само левче...обаче Андрешковщината с култ по тези геогравски ширини... ... Аз пък се кефя на този Андрешко, който ползва монети "(especially a sixpence)" вместо перца. Цитирай
No_Apology Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Преди свирих с Alice 0.81, понякога и с Fender 0.5 или 0.73, но от няколко месеца съм само с Dunlop 0.60 и 0.73 Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Днеска се здобих с 2 такива и са перфектни за акустична китара.... Цитирай
El`ToRo Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Мойте перца си ги правя от едни малки тефтерчета на Мтел много добри перца стават Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Абе трябва да се експериментира с перата-мн различен звук излиза от ампа в зависимост какви са. Цитирай
ivo_minchev Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Благодарение на Baby Thomas , немога да се отлепя от Dunlop Tortex Standart Picks :-) Цитирай
ianev_94 Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 (Редактирано) Аз наи-обичам перцата на Дънлоп - от 0.80 до 1.14 мм са ми най - удобни за свирене, защото са тънки, но пък са и твърди за по-бързо свирене. Иначе много ме кефи и да свиря със монета от 50 стотинки - видях го от Брайън Мей от Куин - и звукът много ми харесва,но не свиря много с нея, защото не искам да го копирам. Редактирано Май 29, 2009 от ianev_94 Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Oт 1-2 години - само Satriani Signature. Иначе имам и едно много тънко за акомпанимент на акустична китара. Преди съм пробвал от много тънки до много дебели, но 1мм ми е най - удобно. Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Аз наи-обичам перцата на Дънлоп - от 0.80 до 1.14 мм са ми най - удобни за свирене, защото са тънки, но пък са и твърди за по-бързо свирене. Иначе много ме кефи и да свиря със монета от 50 стотинки - видях го от Брайън Мей от Куин - и звукът много ми харесва,но не свиря много с нея, защото не искам да го копирам. То тва си е "запазена марка" на Били Гибънс от ZZ Top... Той свири с мексинаски песос... Цитирай
Slide Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 (Редактирано) Аз пък от повече от година си пера с Jim Dunlop Big Stubby 3mm. Много ми е удобна формата му, особено с двете вдлъбнатини, идеално ми ляга палеца. Иначе, в много редки случаи, ползвам Dunlop Tortex 1 mm, понеже е малко по-дълго, че понякога, когато не ми е ден, имам навида да закачам с показалеца си струните и по тоя начин не звучат. Имам си едно оранжево на D'Addario, на 6-7 години. Пише само light 024 на него. Много е меко и много хубаво "шляпа". А за монетите, понякога и с левче свиря, обаче понеже е окръжност малко срещам трудности. (Както писах, когато не ми е ден, имам навика да закачам струните с показалеца си). Иначе е забавно и интересно като звучене. EDIT: Хиляда пъти го редактирах тоя пост... Редактирано Май 29, 2009 от Slide Цитирай
Viper-X Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Благодарение на Baby Thomas , немога да се отлепя от Dunlop Tortex Standart Picks :-) И аз така Tortex 1mm Цитирай
Recommended Posts