kirilsat Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 Някакви Dunlop от .7 до 1.0 mm. Преди повече от 20 години, даже не знеах че се продават. Всички сами си ги правихме, от подходаща пластмаса, но интересното беше, че с квадратна форма. Доста по-мънички по размер и си ги пускахме в тамбурата.... Голямо тръскане падаше, докато изпадне поне едно и от тогава си имам навик, да го мушкам между струните. Така вече не губя перце и карам с едно! Леко заоблях ъгълчетата, търкайки го на бетон! Интересна тема и ме подсети, да си направя едно квадратно, както навремето... Цитирай
noflip Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 Аз ползвам тази серия на Dunlop: Не се пързалят, но миришат кофти на бакелит. мда, тия горят много яко иначе ето тези откакто ги намерих за други не искам и да чувам. удобни, не се пързалят, много бавно се износват, доста по-гъвкави за определена дебелина в сравнение с другите перца, които съм ползвал, пък и светят в тъмното за детето във вас. Цитирай
TheKhan Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 Dunlop Ultex Sharp 2.0mm. Профила им е като на Jazz перцата, с остър връх, но са малко по-големи и пластмасата е по-различна, с доста добър грип. Цитирай
WashBurn97 Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Alice 1.14mm Снимка--------------> http://www.aliexpress.com/product-fm/292137024-Alice-picks-Scrub-wholesalers.html Цитирай
Slipknot4o Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 Аз свиря с перце ''Jim Dunlop U.S.A'', тип ''Jazz III''. Малко и твърдо перценце, идеално за свирене... поне е удобно за мен де.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 Ха, явно съм пропуснал да представя последното си перо тук... (средното) Пак е бразилски ахат, много яка шарка! Джаз форма/размер, без грип, около 1.3 мм, много яко! Не толкова добро, колкото грип-авото в дясно, но пак кефи на МАХ! 2 Цитирай
Svanio Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 (Редактирано) А някой да е свирил с перце от кокал или слонова кост? Редактирано Юли 7, 2011 от buy&sell Цитирай
synchu Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Да. Fossilized Walrus Ivory по-точно. Странно е като усещане. За акустична китара (с метални струни) доста добре звучи, в зависимост от акустичната китара сама по себе си разбира се. 1 Цитирай
Swipe Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Dunlop Big Stubby 3mm! Все пак свиря с 11-ки... Цитирай
kuulan Отговорено Юли 9, 2011 Отговорено Юли 9, 2011 аз пък все още си ги режа от фонокарта! ^...и ква е връзката с 11ките. Аз съм с 13-56, но моето не е 3 мм 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 10, 2011 Отговорено Юли 10, 2011 ^ + ^^: Да, вече се чудя Дейв Елефсън как свири на бас с .88мм. Аз съм с тия въпросните перца. Идеални са ми и като форма, и като дебелина. Само че бързо ги изстъргвам откъм тясната част. Цитирай
bustard Отговорено Юли 10, 2011 Отговорено Юли 10, 2011 (Редактирано) Fender Само,че залени и по малки от туй на снимката Редактирано Юли 10, 2011 от bustard Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 10, 2011 Отговорено Юли 10, 2011 Аз пък допреди една седмица карах с тия "перце" дето ги дават като верижка на новите Нокий " ТЪЧ " карах с него една година АА и моля да ми препоръчате нещо щото постоянно си губя перцата Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 10, 2011 Отговорено Юли 10, 2011 ^ ми, решението е пред тебе - пробий им дупка и си ги носи на въженце аз пък наскоро набарах stagg touch 3mm - явно копират big stubby, с каквито свирех преди, само че на мен ми stagg-ът ми е в пъти по-удобен. понеже, оказва се, изобщо не държа перцето правилно... Цитирай
Recommended Posts