Jump to content
Българският форум за музиканти

Slipknot4o

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Slipknot4o

  • Рожден ден 03/11/1997

Previous Fields

  • Инструмент
    Електрическа Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    arsenalcho97

Slipknot4o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз свиря с перце ''Jim Dunlop U.S.A'', тип ''Jazz III''. Малко и твърдо перценце, идеално за свирене... поне е удобно за мен де..
  2. Slipknot4o

    Guitar Brothers...

    Честито на победителя!!! Дано забива здраво с новата китарка!
  3. Slipknot4o

    Guitar Brothers...

    Години:14 Потребителско име:marylqta Местожителство:гр.Варна
  4. Здравейте! Смятам да си взема една книжка - наръчник за електрическа китара, но не знам между коя от набелязаните от мен книги да избера - ''Да се научим да свирим на китара'' от Фил Капоне или ''Китара for Dummies''. Някой, ако е вземал някоя от тези книжки да сподели.Мерси, предварително!
  5. Здравейте! Искам да попитам, какви ефекти трябва да сложа на Guitar Rig-а, за да изсвиря интрото на тази песен - http://www.youtube.com/watch?v=Fzu7CppEbg0 Distortion ии още нещо.....
  6. Slipknot4o

    Guitar Rig

    Имам звук и без тази програма, затруднява ме пускането на ефекти
  7. Slipknot4o

    Guitar Rig

    Здравейте! Имам един малко глупав въпрос относно Guitar Rig 3.... Търсих навсякъде тук и в гугъл информация за програма ( как се пуска и какво ти е нужно, за да свириш на нея), но не намерих.. Преди няколко дена я инсталирах без проблеми и сега не знам как да пусна ефекти ... Може ли да ми помогнете? Благодаря ви много, предварително!
  8. Slipknot4o

    Factor new Line

    Здравейте! Искам мнението ви за тази електрическа китара, която преди 1 седмица си купих Factor [new line] Също така като абсолютно начинаещ искам да ви питам дали има някаква компютърна програма за ефекти на китара, без да е нужен тунер,усилвател и там подобни?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.