Baby Thomas Отговорено Август 30, 2009 Отговорено Август 30, 2009 Каменното перце има МНОГО по-ниско съпротивление, плъзга се супер по-мазно и леко и предвид това ми се стува, че струните ще се хабят ако не по-малко, то поне пак толкова. Цитирай
Heartman Отговорено Август 30, 2009 Отговорено Август 30, 2009 Ей това са ми перцата и още едно което е метално и си го купих от Франция щото тука не съм виждал,а се опитвах да си правя щото ме кефи звука,но най-после оригинално.Fire Stone пише на него ,ама в нета не намерих снимки.Това каменното убива направо и ако е толкова издръжливо си струва човек да има 1-2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 До всички, които проявиха интерес и искат да се снабдят с бройка от каменните перца! Имам отговор от шоп мениджъра, имаше забавяне, защото си местеха офиса си. Вече всичко е ОК и можем да опитаме да напазаруваме няколко бройки. Условията са следните: - Избирате си от сайта точно какво искате и линквате на РМ; - Цената е тази обявена на сайта + 6$ за шипинг до БГ и после до вас с Еконт куриер; - Предварително ми пращате пари по банков път, еПей, ПейПал, друго; - Времето за доставка е 2-3 седмици; - Който нещо не го устройва и не е доволен от предложението не мрънка, а си се оправя както може. Забележка 1: Размерите на сайта не са перфектно точни! Те са приблизителни. Изрично питах за това. От друга страна начинът, по който се държи перото, позволява безпроблемно свирене и с по-дебело. Това го пише на доста места за такъв тип пера и установих, че е вярно. Аз свиря с 0.8 - 1.0 мм "наелоново" перо. Каменното, което си поръчах, беше обявено като 1 мм, а с моя шублер е 1.5 мм. Мислех, че ще ми е неудобно, но си се свири супер мазно и безпроблемно и всъщност е ОК. По-добре би било да можем да тестваме, но... това е положението, а и е по желание работата. Забележка 2: От досегашното ползване (3 седмици вече), перото ми не показва НИКАКВИ признаци на каквото и да е износване, така че лично аз вярвам на написаното в сайта, че такова перо може да изкара 2-3 човешки живота без да се прецака. Разбира се трябва да се грижи човек за него и да внимава, но то това си важи за всеки аксесоар. Поръчки и уговорки на РМ. Благодаря за вниманието. Цитирай
AXE Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Мамка му, всички перца дето ми харесаха са свършили А какво ще рече Bevel: RIGHT SIDE Sharp! Цитирай
bustard Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Dunlop с ония маски (347) и всякакви 346 Цитирай
noflip Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) аз по-скоро бих си поръчал това: http://www.drguitarpicks.com/copper.html хвърлил съм им око от месеци PS: бронзовите изглеждат ммого яко Редактирано Септември 10, 2009 от noflip Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 ТЕЯ ИЗГЛЕЖДАТ НЕНОРМАЛНО ЯКО! Викам да правим обща оферта ! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 аз като свиря с перца свиря с твърди фендър, иначе с пръсти, а напоследък само с палец. Цитирай
JOKICH Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 аз по-скоро бих си поръчал това: http://www.drguitarpicks.com/copper.html хвърлил съм им око от месеци PS: бронзовите изглеждат ммого яко А не се ли хлъзгат, нали принципно някои даже са надрани с цел да не приплъзва?Тези ми изглеждат прекалено гланцирани,знам ли? Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Вчера си купих една кутишка Fender .88mm (зеленки). Не са кой знае какво (пързалят се), но във Враца друг избор няма, а и фонокартите вече не са това, което бяха. Иначе преди си купувах от Jazz Shop-па при Пепи, едно Picato за 2 лв. (.76mm - оранжево) и се оказа супер здраво и трайно перце.Ползвах го около 2 години и го загубих.При Dunlop перцата, освен костенурката, друго не ми харесва.JS HEAVY пък много ми се пързалят. Редактирано Септември 11, 2009 от Slacoth Цитирай
noflip Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 хах аз го предложих на майтап това колеги принципно металните перца си ги правя сам така че не ми се дават по 5$ за тях Цитирай
PureEvil Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Stagg Ruby 0.73 mm - първото перце, което хванах и до сега ползвам само тези страшно удобни, лимонено жълти перца Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Новата партида дойде. Просто са неземно мощни тия пера! Щракнатите 4 перца са на обща стойност 133$... Цитирай
Nordon Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Влюбих се в онова тъмното с джаз формата. ИСКАМ! Цитирай
Recommended Posts