Valserp Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 МТ-2 е просто отчайващ. Него дори не смеят да го рекламират звездите, за да не им се смеят! http://www.johnpetrucci.com/equipment.html И най-вече погледни тази снимка: http://www.johnpetrucci.com/images/jp_studioequip3.jpg Виж камиончето, наредено най-вдясно. Не знам, дали е моднат, но все пак е МТ-2, а снимката е качена в сайта на Петручи. Следователно това е една звезда, която рекламира МТ-2. Следователно - ти грешиш. Всеки има свой собствен вкус и когато кажеш, че звукът, който някой хора предпочитат е "отчайващ", ти до известна степен ги засягаш. "Аз не харесвам МТ-2, следователно съм нещо повече". Чакай да си го добавя в списъка с неща, които не ме интересуват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Август 23, 2007 Автор Share Отговорено Август 23, 2007 http://www.johnpetrucci.com/images/jp_studioequip3.jpgВиж камиончето, наредено най-вдясно. Не знам, дали е моднат, но все пак е МТ-2, а снимката е качена в сайта на Петручи. Следователно това е една звезда, която рекламира МТ-2. Следователно - ти грешиш. Всеки има свой собствен вкус и когато кажеш, че звукът, който някой хора предпочитат е "отчайващ", ти до известна степен ги засягаш. "Аз не харесвам МТ-2, следователно съм нещо повече". Чакай да си го добавя в списъка с неща, които не ме интересуват. Тва че има някакво взимане даване с босс и рекламира НО НЕСВИРИ с босс. Ти ако имаш меса дуал ректо едва ли ще включиш някога мт 2 батенце. Виж ако ти дават кинти ще го рекламираш и още как. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Така,нищо,че се правя на басист,и аз си ползвам някои (д)ефектчета - подписвам се под мнението на kolio_k с две ръце.Имам пет Boss-a и си ме радват доволно. П.П. Помня,че се бях натъкнал на едно ревю в harmony-central.com на не-си-спомням-вече-какъв-Boss-педал и в графата Reliability беше написано: It's Boss,dude!!! It's built like a tank! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Тва че има някакво взимане даване с босс и рекламира НО НЕСВИРИ с босс.Ти ако имаш меса дуал ректо едва ли ще включиш някога мт 2 батенце. Виж ако ти дават кинти ще го рекламираш и още как. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Петручи си менка гиьра - на няколко месеца. един от албумите им май го бе записвал с лексикон - преамп процесор - а не с меса, защо, пьк някое от парчета да не е записал с зоната.(или пьк да си я има ей така просто- какво са за него - парите за една зона,пьк и най вероятно от фирмите му подаряват купища гиьр) човека може да си свири с каквото и както му е кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Значи аз имам два BOSS-a DS2 и Super Chorus които си ги поръчах навремето, преди повече от 2 г. от едно магазинче в една пряка на Раковска, което май вече не съществува.. никъде по това време в Софиа не се продаваше Boss, и чаках 2 месеца да ми ги доставят от Германия.. от DS2 не съм доволен въобще, може би защото съм със solide state Marshall MG, а той е по-пригоден за лампови усилватели, но овърдрайв канала на усилвателя според мен вади по-добър звук..иначе chorus-а си е ок, към него нямам забележки Според мен е въпрос на вкус кой какви педалчета да използва Boss просто са най-популярната марка, нотова не значи че са най-добрата.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Тва че има някакво взимане даване с босс и рекламира НО НЕСВИРИ с босс.Ти ако имаш меса дуал ректо едва ли ще включиш някога мт 2 батенце. Виж ако ти дават кинти ще го рекламираш и още как. Някъде да съм казал, че всъщност свири с него? На мен ми е от ясно пре-ясно, че тия хора свирят на едни огромни гардероби, дето няма да ми се съберат в стаята и им е през оная работа за камиончетата. Не... просто показах, че все пак има някой известен, който го рекламира, следователно не е чак толкова "отчайващ", колкото г-н Baby Thomas го изкара. Честито, въобще не си разбрал за какво говорех... батенце. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Никой себеуважаващ се музикант не би ползвал МТ-2 . Това нещо звучи ужасно . Мое мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 (Редактирано) @Valserp: Що се стягаш, бе, човек? Нали лющим политиката? Плюс това едно от предназначенията на Форума е и да се дразним помежду си! Конкретно за МТ-2: за мен е супер умрял еднообразен дистър. За друг това Е ефекта! Хора разни, вкусове също. Хапни една фафла "Споко" като мен и дай да ударим по една свирня довечера и това е! Редактирано Август 23, 2007 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrBUNGLE Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 решил сам да си взема мт-2 и тва е$#@$! ама толкова критика за тоя дист не бях срещал никъде досега!аз сам с зоом 606-централен нападател и старшно много ме радва#@$!@ за мен това е ъпгреид за други кофти избор! аре и със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 ...BOSS са ужасно гадни и непрофесионални камиончета...Мерцедас правят отвратително изкорубени автомобили...а Шекспир е бил много слаб писател плагият... ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X_eNeMy Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 ...BOSS са ужасно гадни и непрофесионални камиончета...Мерцедас правят отвратително изкорубени автомобили...а Шекспир е бил много слаб писател плагият... ... Да не забравяме Фендер и Маршал - по-скапани китари и усилватели светът не е виждал :D Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Придържайте се към темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Никой не е казал, че Boss са "скапана и гадна" или там каквато е марка. Просто повечето хора отбелязахме, че има неща, които стават и даже са много добри, както има неща които не стават. Да се купува нещо заради марката написана на него не е най - доброто решение (не винаги). И както Marshall u Fender имат усилватели и китари, които не са чак толкова добри (а и някои, които просто не стават за определни неща), така и Boss имат камиончета и процесори които са много добри и такива, които са не чак толкова. Това, разбира се, се установява с опит и сравнение с много други. Само че не е гот някой да каже "Абе Бос са супер защото марката е известна и съм я чувал и много я рекламират наляво надясно, пък и защото аз съм си купил такова и ми върши работа". Би било добре примерно да кажете "Аз пък се кефя на тези и тези камиончета на Бос заради еди какъв си звук/добра издръжливост/защото в сравнение с еди-кой-си ефект вадят по - добър звук." И току виж и аз съм се зарибил да пробвам някое от нещата, които ползвате. Ако ще рекламираме на сляпо има си сайт на фирмата за целта... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Август 24, 2007 Share Отговорено Август 24, 2007 Плюс това едно от предназначенията на Форума е и да се дразним помежду си! Еми да, де! Аз какво правя? По темата - разбирам, че никак не е разумно някой да купува нещо, само и единствено поради факта, че то е производство на фирма "х". Аз по принцип съм против фанатицизма тип "Щом е на "х" значи е мно'о яко и тря'а да си го купя!". Но съм и против "Аве тая фирма "х", сички много я възхваляват, аре аз пък ще твърдя, че продуктите й са скапани и така ще съм специален." Разбира се, не визирам никого, просто обобщавам... Утре-вдругиден ще запиша някое демо със скапания звук, който съм постигнал със сегашната си смесица от камиончета на Boss и Behringer и ще го постна тук. Може пък да ви хареса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts