Певчески подсетник Публикувано преди 7 часа Публикувано преди 7 часа Здравейте! Интересува ме какви приложения използвате за текстове на песни, когато пеете на живо. Има ли някое, което е най-удобно за вас? Питам, защото направих едно малко приложение за текстове и се чудя дали изобщо би било полезно за музиканти. Ще ми е интересно да чуя как вие го решавате – приложение, таблет, хартиени тефтери и т.н. Благодаря предварително! Цитирай
Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа В репетиционната разпечатвам на хартия, защото лесно мога да маркирам грешки. На шоу не разпечатвам нищо, уча наизуст. За мен музикант, който не си знае текстовете или има Алцхаймер или не си е написал домашното ... лично мнение. Изключение правят единствено пиано-бар музиканти и ентъртейнъри, които имат репертоар от 200 парчета, там е нормално да забравиш и да се подсещаш. За група или авторска музика – абсолютно недопустимо (лично мнение, знам, че съм краен. ) Цитирай
Recommended Posts