vhcs Публикувано Август 2, 2007 Share Публикувано Август 2, 2007 За кво ни е скекс като може да забършем някоя колежка и да опъваме дебелите жици и храчим ниски тонове по цяла нощ ... ехехе Ето малко снимки а ей тука има доста линкове към басгърли (една там се казва Лиза Хуй ) http://www.bunnybass.com/e-zine/girls/00.g...gallery01.shtml Ето и Лидия от Холандия как небрежно забива с една симпатична шапчица и http://www.myspace.com/lydiakaboesj метайте сники на яки басгърли ако изнамерите Поздрави Алекс п.с. а може и всеки да си заплюе по една ама басгърлка ... а да видим дали някой ще си заплюе някоя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
beatle Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 А тук във форума нямаме ли,китаристки и барабанистки има,но за бас не съм чувал. Бг басистка издирваме! Таз с бялата поличка-100% може да ме пребие,плаши ме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 тук имаме една колежка ( и много добра моя приятелка): LOTB Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 На група "Силует" басистката е много яка! Аз съм HUGE FAN!!! Имам ги дори на ДВД. Изобщо цялата банда са много кефещи, но басистката е просто... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Август 2, 2007 Автор Share Отговорено Август 2, 2007 На група "Силует" басистката е много яка! Аз съм HUGE FAN!!! Имам ги дори на ДВД. Изобщо цялата банда са много кефещи, но басистката е просто... аааа, да и на мен ще ми е интересно дали има басгърли из форума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 На Силует басистката наистина цепи ! Веднъж едни приятели ме бяха замъкнали в Маската и ги гледах, та въпросната кака направо ми скри шапката ! Пее и свири много яко, а и още по-приятна на външен вид От сайта на бандата: My favorite music sounds like: Grand Funk Railroad, Jimi Hendrix, Bob Marley, SRV, brazilian music, Katatonia, Megadeth, Pearl Jam, Reef, QOSA, Foo Fighters, Jimi Cliff, Buddy Miles, Cream, Tim Christensen, Raul Midon, India Arie, Chris Cornel, old school blues, Jesus Christ Superstar and more and more... Gear: Fender Jazz Bass American Vintage '62 Reissue Ampeg SVT 100+ Ampeg Classiic 410HE cabinet Обърнете внимание на Gear-а... дали не вАжи ? Иначе сред жените басистки класиката си е D'arcy Wretzky от Смешинг Пъмпкинс. Не е някаква виртуозна, ма е култова Новата басистка на бандата - Ginger Reyes, също кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 А сега добавете и че свири в една от най-култовите БГ метъл групи - Kartzer \m/ \m/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drgoa.r Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 http://www.bassgirls.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 има момичета от форума: веднага се сещам за cfqtka от Пловдив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 (Редактирано) *да му еба майката, не ми дава да си редактирам предния пост; това е може би най-дразнещото нещо във форума, заклевам се!* аз имам много любими басистки. струва ми се даже, че съм писал в някаква тема за тях... ето част от тях, нещо като thurston топ 3: Meg Castellanos от Totimoshi- мно-ого ударна бас-дама, с кубинска жилка, не на последно място- много красива. както в доста такива случаи е жена на китариста и вокал на бандата (Tony Aguilar), който пък е нещо полу-чилиец, например... адска.... Kathy Foster от the Thermals, и тя в брачни отношения с вокала и китарист (Hutch Harris): и сега, внимание (спри да дъвчеш тая дъвка, келеш!) - bow down to the queen of noise, kneel upon Kim Gordon (Sonic Youth) и тя е омъжена за вокала/китарист на SY- Thurston Moore. ебаси 'съвпадението'... Редактирано Август 3, 2007 от thurston Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Deezer Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 Ей таз колежка ми попадна случайно в Гугъла и как се влюбиииииииииих. Започвам операции по издирване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 супер е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 (Редактирано) добро попадение Редактирано Август 3, 2007 от Nikifena Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 Тези май не попадат в графа "секси": Meshell Ndegeocello Фен съм й най-вече заради "Peace Beyond Passion" - страшен албум. Sara Lee - свирила е с B52, Gang of Four, Ani DiFranco Gail Ann Dorsey - от доста години държи един Musicman Stingray на сцената до Дейвид Бауи . . . и естествено bass girl No 1, баба Ви Carol Kaye Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Август 3, 2007 Share Отговорено Август 3, 2007 Ей таз колежка ми попадна случайно в Гугъла и как се влюбиииииииииих. Започвам операции по издирване Оооххххх какооо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts