Jump to content
Българският форум за музиканти

beatle

Members
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от beatle

  1. - Baby Thomas, за десет години подераторстване доста ти е пораснала работата, хаха, с тоя пост направо я отказваш мацката дето се е зарибила да свири. Казано от човек със сертификат от Berklee College of Music звучи правдоподобно, твоите първи чинели за колко хиляди лева бяха, не съм сигурен дали си се похвалил. Дали архива го пази? Мисля си, че отговора ти на въпроса е меко казано тъп, не се обиждай, сигурен съм, че не си тъп (все пак Berklee, това онова), но определено доста се изхвърляш. По въпроса: Аз, като един кестен, бих ти препоръчал да търсиш нещо втора ръчка, както каза ithilieth преди малоумния коментар на Baby Thomas, най-важен е бюджета, а щом прохождаш и двете, на които си се спряла(Нови) биха ти свършили работа на този етап. Влизаш в сайтовете на въпросните фирми и сама преценяваш кое от двете би те устроило повече.
  2. Страшни парчета...аз съм ти фен.
  3. А защо не се опиташ да си я оправиш.4 и 3 струна се навиват доста на ключето. Махаш конеца,махаш халката,скъсяваш колкото ти е необходимо за да стане отново здрава,поглеждаш как е хваната и го правиш по същия начин,слагаш струната и почваш да свириш.
  4. Аз се сещам за един духов оркестър към техникума по електроника "Киров"-ходихме с един съфорумник да видим една оферта за контабаси и така разбрахмеза него.В период на полуразпад е оркестъра-няма хора дето да свирят-инструменти бол,заинтересуваност никаква.Диригента е супер човечец(не се сещам за името му). Когато се видяхме търсеше хора за брас секцията,мисля че и тъпанар търсеше.
  5. Aко ще си свири сам за какво му е 60 вата кубе.15 вата за вкъщи е идеално.Рано или късно ще почуства нужда за по-голямо кубе.
  6. beatle

    за китара

    Като има Google,кво изобщо да си говорим,не е ли безмислено? Спрете да пишете теми-има Google. Тука всички станаха заядливи разбирачи,да не хванеш да питаш нещо, така или иначе няма да разбереш нищо,само ще си загубил време в безмислени ненужни постове. Много смотано почва да става тука...
  7. Аз вкъщи свиря с един Регент 150-не съм имал ядове-намалил съм трейбъла на минимум защото много пращи,баса малко над нулата и си свири перфектно.
  8. На мене ми прилича на касетка от ягоди!Може и да стане с преправяне,може да вкараш някое много здраво лепило,да клъцнеш тук там.
  9. beatle

    Какво да търся?

    Aз ти предлагам да отидеш да го видиш,да го пробваш и ако ти хареса да го вземеш,без значение кой какво ти е казал за марката,аз не съм и привърженик,но ако ти хареса като звук,а чак след това като стил я взимаш и почваш да си свириш и да се кефиш на новия си бас!
  10. beatle

    Какво да търся?

    +1 Стагг е пръчка,ползвал съм фус чинели-месец и полувина,после се разцепиха,стойка поръчах-счупила се по пътя,струните са куци,а ти китара искаш да взимаш,във всяко правило има и изключения,но за 350-400 лева можеш да вземеш нещо по-добро.
  11. beatle

    Фукня

    Чак сега успях да заснема придобивката си-най-накрая Ляв бас. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/257/64004_576.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/257/64005_601.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/257/64006_644.JPG Димавери. Трябва да почистя стаята!
  12. A като стане време за райда, какво правиш? Кръстосваш ръцете може би? Обръщам ръцете,дясна на райда лява на барабанчето,но не съм барабанист,баса ме кефи повече вече,свиря само за удоволствие на барабаните.
  13. Недей да взимаш Стагг,човече,погледни мненията на съфорумците за тази марка,независимо дали за бас,барабани,китара или каквото и да е,Скуаера е по-добрия варянт според мен.
  14. Супер могъщо,много небреже,разбира се какво казва пича.Лесно се възприема. К'ва техника,пича показва на начинаещи. 6 от мене.Аз го разбрах,само дето кат свиряна барабани ,няма как да си оплета ръцете,щотолявата ми е на фуса,а дясната на солото,десен крак на касата.Смях,смях...
  15. beatle

    Съвет

    Аз така и неразбрах какво е компресора-имам го в кубето,но не усещам съществена разлика,освен минималното удължаване на звука.
  16. beatle

    Бас мечта?

    На 15 ще покажА баса мечта,че нещо не успях да се справя с постването на снимки
  17. Vic Firth-са ми любими-15-21 лева за хубави палки не са много. А като нямаш толко-Валето е най-доброто решение.Толкоз от моя скромен опит. Внимание-палките Стагг смърдят-пълни боклуци!
  18. Ами трябва да провериш,то ти пише колко ти е шипинга до тук.
  19. Да за сравнението-там е по-тънко,но като сложиш и пътните а те няма да са малко,защото кубето 100% е над 30 килограма ще ти излезе почти толкова,но все пак по-тънко.А иначе,не че разбирам кой знае колко,но моето мнение е,че си струват парите-кубето е супер яко.
  20. С перце е яко да се свири,самия звук е по-режещ,но както казахте и двата метода е добре да владееш. Относно т'ва за китаристите-не е съвсем вярно!Но съм виждал и емовци. Емо=Шит
  21. beatle

    Е това е басист

    Първото кефи,ще го пробвам някой ден-документирано разбира се,с някоя Кремона. Басисчето-защо да отива където и да било тая тема,брей-аман от такива като тебе. Човека е пуснал линк в раздел ЛИНКОВЕ-не виждам защо да не си е тук. Има модератори-щом те не са я преместили за какво спамиш.
  22. Вярно е,че са много пара,но за тез пари не ми се вярва да са куци,неизвесна марка може и добри работи да прави,намери всичко възможно за таз фирма и прецени. http://www.anatoliancymbals.com/
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.