Rezachka Отговорено Октомври 31 Отговорено Октомври 31 (Редактирано) Включвам се само да размътя водите. Тия усилватели най-много могат да те откажат от китарата като цяло. Ако имаш лаптоп по-добре си със един софтуер (плъгин), дори и някакъв безплатен, ще звучиш 10000000000000 пъти по-добре. Редактирано Октомври 31 от Rezachka Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 31 Отговорено Октомври 31 @Noobie Харли Бентън е супер като начало, каквото съм барнал все е добре ... ако нещо не е окей до 30 дена може да я върнеш. "Сетъпа", за който става дума е първоначална настройка на инструмента от лютиер, за да е годен за свирене - включва интонация, височина на екшън, височина на адаптерите. Начална калибрация, един вид. Колкото до лютиерите аз се сещам само софийски, ако си по русенския край може и колегата @Baby Thomas да й удари едно око (стига и той да има желание, де ... ) Цитирай
Noobie Отговорено Ноември 1 Автор Отговорено Ноември 1 Хаха, от София съм @Koobenot Също искам да благодаря на всички, които ми дадохте насоки и ми отговаряте на глупавите въпроси! 😊 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Ноември 2 Отговорено Ноември 2 On 10/31/2025 at 4:54 PM, Rezachka said: Включвам се само да размътя водите. Тия усилватели най-много могат да те откажат от китарата като цяло. Ако имаш лаптоп по-добре си със един софтуер (плъгин), дори и някакъв безплатен, ще звучиш 10000000000000 пъти по-добре. Аз съм съгласен с това твърдение, но за по-напредналите китаристи, които вече имат представа от китарен звук. За начинаещите ампът е все още по-добро и просто решение, най-малкото човек да свикне с това как звучи цялата система – китара, амп, говорител, стая и т.н. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Само едно вяло включване - не съм сигурен дали сайта thomannmusic... , който е споделила авторката на темата не е чиста проба скам, който злоупотребява с името на thomann.de. Преди време ми бяха попадали подобни линкове с едни китари, дето струват по 4 - 5 хиляди евра на цени по 400 - 500 лева. Цитирай
yamaha Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s (Редактирано) Не, не е скам - линковете й не са към немския Томан, а към английския, който си е точно томанмюзик.ком. P.S. По-точно, другият, който е основно за страните извън ЕС. Винаги си е бил https://www.thomannmusic.com. Редактирано %s в %s от yamaha Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s ^^ Именно, не е скам, имат различни домейни за Германия + интернационален. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа ^ Приемам забележката и си отбелязвам Факт е обаче, че има фейк томан - дори може би не е един. Много често ми се появява като реклама в социалните мрежи. Сайта си изглежда супер истински, само че цените са... примерно ESP (не LTD) Снейкбайт за 800 лева... Цитирай
Recommended Posts