TONY Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 ^ Евто, ама ти бая добре си я хотроднал, БТУ. да, твойта не е баш, както ги купувахме от магазина... Цитирай
Surikat Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Еми и моята беше Кремона, само че имитация на Фендер Страт с отвратително голяма глава .Още я пазя и не мисля да я правя каквото и да било (то нищо неможе да се направи по нея, пък камо ли да се продаде ) 80 лв на старо я взех.И е странно плоска.Като се натисне на 15 прагче и струната опира в адаптера Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Puldin още го имам ужасна китара нямаше никакв саунд превклиучвателя за адаптри беше направен таи че да я жклиу4ва а не ад с,е адаптрите мн не удобна и наи странното 4е бе6е лилава, още я пазя , след ремонт основен купих 2 адаптера (нови ги зех но не са нищо особенно ) схемата на ново бодисах я черно - спрей и я облебих сус сяки раотаи сега изглейда много яко но неудобствтото си остава се пак нямам пручка в грифа маи отгожорих ан сички вупоси Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Бяла Кремона от магазин Мелодия в Пловдив на цена 225лв.Налепих я с черно тиксо на раета и изглеждаше страхотно Цитирай
Васил Костов Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Моята беше Roytek за 330лв. Даже още си я пазя. Беше точно Squier на звук, само че с по-малко шум. В момента обаче вместо сингъл койл на бриджа, има хамбъкър от ЛП копие. Няма да я продам щото ми е е много скъпа. Цитирай
Striker_II Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Кремона от 'секъде.... черна - имитация на фендер страт.... Цитирай
Telerig Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 (Редактирано) Бял Squier Bullet за 250 лева от музикален магазин до "четвъртък" пазара в Пловдив през 95-та година...две години по рано обаче си взех бг кухарка от Ай Джи Ес магазина до джумаята пак оттам за 300 кинта незнайно ква марка май пълдинка беше Още е жива...за разлика от скуаера който е на парчета щото го продадох на един пич 3 години по късно който не му хареса формата и цвета и се опита да го направи като БС рич с трион и черна блажна боя ....направо сърцето ме заболя толкова готина китарка беше..... Редактирано Юли 31, 2007 от Telerig Цитирай
Valserp Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Кремонка, 120-лева на старо със нещо-като-страт форма, огромна глава и тежка като за 2 китари. С изтрит лак по грифа, но горе-долу читави прагчета и отвратителни адаптери. Беше що-годе удобна... поне на нея се научих да хващам яко барета(малей как боляха тия ръце след 3-минути свирене на акорди). Продадох я след 1 година. Не бих казал, че ми липсва особено, нито пък, че съжелявам, че я продадох - точно тия 100 лева бяха инжекцията, която ми трябваше, за да си взема Yamaha RGX121S. От 5 години съм с нея и честно казано това е китарата, към която имам отношение като към "първа" китара и никога не бих продал. Цитирай
TheRipper Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 аз започнах на ел. първо...работих 1 месец искарах 300 парчета и си взех един стагг за 260лв с които продължавам да свиря след това си взех кухарка и така Цитирай
рахата Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Кремона-страт втора ръка,черна с ъпгрейднат бял пик-гард,180 лв.(ако не се брои акустичния Орфей с адаптера и буксата 5-ца).Та Кремона-та беше заменена с доплащане за LАТ-100(това се повтори 2 пъти)и още е в ръцете на щастливия си собственик. Цитирай
SHARO Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 (Редактирано) скуяр телекастър беше ми харесала като я пробвах на един 100 ватов маршал после доста се разочаровах а и ми поумръзна, но колкото повече напредвах в китарата почнах да я оценявам. има си специфичен звук и аз се привързах към него а и свикнах с нея, сега грифът й ми е по удобен от плоските като на джаксън и ибанез дори Редактирано Август 1, 2007 от SHARO Цитирай
vilified Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 След като ходих на уроци няколко месеца и подрънквах на акустичката, която беше останала от вуйчо ми. Един ден се опитах да и сменя струните и се оказа, че нищо не сава от тази китара... под лек натиск ми беше закупен Jackson JS30WR Warrior за 580 лева от xxxx, вече почти половин година свиря на нея и съм повече от доволен (Вади доста добър звук, като на Bullet For My Valentine) Цитирай
tocata Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 От 4-ти до 10-клас дрънках на баща ми на кремоната, от тия с 2-те дупки ,тогава иэведнъж просвирих и нашите ми дадоха кинти и си купих BC Rich Убииствена китара беше. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 С на майка ми акустичната китара "Кремона" , която все още пазя и свиря на нея , въпреки , че в завода май са я отсякли от някое дърво и са я продали недооправена . А ако говорим за ел.китара - това беше една странна китара на име Tasco Имаше дори Бигсби тремоло ... А пък в комбинация с жълтия БГ дист направо късаше глави от шум . Кой ти знае тогава Цитирай
lizardman Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Puldin още го имам ужасна китара нямаше никакв саунд превклиучвателя за адаптри беше направен таи че да я жклиу4ва а не ад с,е адаптрите мн не удобна и наи странното 4е бе6е лилава, още я пазя , след ремонт основен купих 2 адаптера (нови ги зех но не са нищо особенно ) схемата на ново бодисах я черно - спрей и я облебих сус сяки раотаи сега изглейда много яко но неудобствтото си остава се пак нямам пручка в грифа маи отгожорих ан сички вупоси тва беше най-якият постинг на света, заклевам се Цитирай
Recommended Posts