Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа ^ Еми в статията е написано, че след Ковид всичко тръгнало надолу, доколкото разбирам клиенти са били културни организации, частни лица, оркестри, музиканти на свободна практика и т.н. и в един момент като няма живи изяви очевидно постъпленията от bedroom players/"самСъмСиРекърдс"/хоби музиканти са били крайно недостатъчни. Освен това в момента в цяла Западна Европа повечето правителства за консервативно настроени и пари за култура в държавния сектор много няма, от друга страна частниците трябва да се спасяват винаги сами. Нека видим какво ще се случи. Цитирай
yamaha Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа В статията също пише, че и GAK, с онлайн магазина Gear4Music (от който също съм пазарувал) имали подобни проблеми. Поне подозират някакви финансови трудности, защото физическият им магазин в Брайтън бил затворен за цяла седмица уж за "поддръжка". Нямам представа дали всичко това има връзка с митата, но така или иначе с манипулациите на Тръмп нещата из целия свят станаха доста неясни. Цитирай
Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа 1 minute ago, yamaha said: Поне подозират някакви финансови трудности, защото физическият им магазин в Брайтън бил затворен за цяла седмица уж за "поддръжка". Това не мисля, че е основната причина, Томан колко време вече пращат до адрес с покриване на обратен път. Макар че от друга страна на мен лично шляенето из музикален магазин за час време ми влияе терапевтично на психиката ... Цитирай
yamaha Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа (Редактирано) Е да, ама като събереш 2+2 започваш да мислиш в дадена посока. Примерно освен внезапното затваряне на магазина им в Брайтън, за известно време е паднал и онлайн магазина (сега гледам, че все още работи) ; освен това са си били изтрили всичките обяви за продажба на инструменти в "Reverb", а в някаква "музикална" FB-група са писали, че GAK имал срок до 1 седмица да намери купувач (някакъв дето работел там уж го бил казал). Не знам...фалити на големи вериги винаги е имало, но сега като че ли малко се посъбраха наведнъж. Редактирано преди 3 часа от yamaha Цитирай
Koobenot Отговорено преди 3 часа Отговорено преди 3 часа ^ Хъм, би било интересно да се провери да не би да стоят под една шапка като консорциум, все едно както Thomann правят Millenium, Harley Benton и Medelli. Цитирай
Recommended Posts