Лими Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s (Редактирано) Предлагам поне веднъж седмично или 2 месечно да се събираме на подходящо място(клуб, репетиционна) с цел обмяна на опит, споделяне и решаване на музикално технически проблеми и творческо представяне на лична продукция. Това ще бъде нещо като този форум, но наживо човек с човек, очи в очи. Може по двама или трима музиканти(всякакви ), всеки път различни, да представят свои инструменти, ефекти и композиции, създадени с тях за не повече от 30-40 минути всеки. 15-20 минути изпълнение и 10-15 минути дискусия, обяснения, въпроси и отговори по композицията, инструментите и проблемите, свързани с тях. След това идва ред на другия участник и т.н. Накрая в свободен разговор с напитка, обсъждане на всякакви музикални и други теми. Има вече набелязано място - бар "Токио", близо до "Орлов мост" и Кино "Влайкова". Обсъждал съм с бармана Кристиан от "Нова Генерация" тази идея и той е съгласен да направим проба. Според него най–подходящ е съботният ден, късен следобед, но предполагам, че би станал и неделният следобед, защото в тези два дни там е спокойно, а през седмицата там се правят малки концерти и джемове. Предлагам идната събота 12.април след 17-18ч да се съберем желаещи и да обсъдим подробностите. 📢 Споделете и с други, не само музиканти. А, до тогава бих ви помолил, тези които принципно са съгласни, да потвърдят тук в тази тема и дали могат да присъстват на тази дата. Очаквам и от вас някакви предложения и допълнения. Редактирано %s в %s от Лими 1 Цитирай
musicman Отговорено вчера в 06:07 Отговорено вчера в 06:07 Това от много време го мислим, ти за втори път го уреждаш Предишното заведение също беше яко. Та аз съм за, но не знам дали съботата наистина ще е удобно за заведението. Освен това ти хубаво си говорил с бармана ама шефа какво ще каже? Цитирай
Лими Отговорено вчера в 08:30 Автор Отговорено вчера в 08:30 Бармана си е шефа. Той предложи съботите, защото както казах горе, това е спокоен ден за бара. Евентуално може и в неделя. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено вчера в 11:13 Отговорено вчера в 11:13 Идеята е готина, аз на този етап няма да мога да се включа, защото рядко съм в столицата, но един логистичен въпрос имам – убедени ли сте, че мястото е подходящо за worskhop-и/разяснения? Ако е за джем, всеки бар с някаква дори и малка PA система е достатъчен, при workshop-и и разяснения трябва да се пази абсолютна тишина докато човекът говори или демонстрира нещо, за да има файда от цялата работа, било то сравнение на адаптери, кабели и т.н. В един оживен бар гюрултията разваля това и според мен по-добре е репетиционна специфично за това. Не познавам мястото, просто споделям мнение. Цитирай
Лими Отговорено вчера в 11:41 Автор Отговорено вчера в 11:41 (Редактирано) По-горе споменах, че съботите и неделите там е спокойно, особено в по-ранният следобед 16-17ч, но не винаги. Важното е да се започне от някъде, макар и при не съвсем подходящи условия докато се създаде традиция, защото докато чакаме идеалните условия ентусиазма ще се изпари, както стана преди 6-7 години. Ако някой предложи конкретно друго по-добро място приветствам го! Редактирано вчера в 11:44 от Лими 1 Цитирай
musicman Отговорено вчера в 12:03 Отговорено вчера в 12:03 На мен ми е все тая събота или неделя, когато съм тук ще идвам. Но в събота съм сигурен, че вечерта свири група и за това го казах. Така, по същество, 17-18 ми е много размито, дай да забием 18 часа? Първата сбирка е да уточним подробности и идеи. Относно разгласяването на темата, мога да го направя и сега, но е по-добре когато имаме нещо готово, измислено. Демек след първата среща. Какво мислите? Цитирай
Лими Отговорено преди 49 минути Автор Отговорено преди 49 минути Речено, сторено. След 18:00ч събота 12.апр. среща в бар ТОКИО, на кръстовището с улиците Янтра и В. Юго при малката градинка, близо до кино Влайкова, след Орлов мост по ул Иван Асен. Преди това ще се видим на лютиерското музикално изложение в Joy Ststion. От там ще пристигна в бара преди 17:30. Ще направя и кратка демонстрация по идеята. Очаквам ви! 👍🏻 1 Цитирай
Recommended Posts